ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arons tunga bakslag efter Let's dance – orden om skadan: ”Smäll”

03 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Aron Anderson
Äventyraren Aron Anderson slutade på fjärdeplats i Let's dance 2022. Men under inspelningen skadade han axeln.
Nu berättar han om det tunga bakslaget efter programmet.
Annons
Aron Andersson om hälsoproblemen efter Let's Dance: "Jättedålig"Brand logo
Aron Andersson om hälsoproblemen efter Let's Dance: "Jättedålig"

Äventyraren och föreläsaren Aron Anderson, 34, blev snabbt en av storfavoriterna hemma i tv-tittarnas soffor när han dansade i det populära underhållningsprogrammet Let's dance 2022.

Aron dansade tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34, och paret bröt ny mark i tävlingen när Aron blev den första deltagaren någonsin som dansar i rullstol.

Arons svåra skada under Let's dance-inspelningen

Under Let's dance berättade Aron för Hänt att han har haft problem med att hålla motivationen uppe på senaste tiden. Anledningen är på grund av att han har skadat sig.

– Jag har varit ganska sliten på sistone. Jag har haft en axel som har varit dålig... det har tagit mycket kraft. Det har varit tufft i perioder, men som tur är har jag Jasmine som är en jävla klippa och bara kör!, säger han.

Ändå trotsade han axelskadan och tog hem en fjärdeplats i Let's dance, vilken fantastisk resa!

Tunga bakslaget efter kärleksavslöjandet

Nyligen avslöjade Aron att han är singel, men att han numera dejtar. Och nu har det gått en tid sen kamerorna, men än hänger minnena från programmet kvar. Och inte minst skadan berättar Aron för Hänt.

Annons

– Jag har ju fortfarande lite problem med min höger axel efter Let’s dance så jag måste läka ut den och det kommer nog ta några veckor, säger Aron till Hänt och fortsätter:

– Den blir sakta men säkert bättre, jag går och får behandlingar så det blir bättre. Om jag skulle ha armen hängandes i en mitella i en vecka tror jag att den skulle läka rätt så fort. Alla moment i min vardag belastar ju axeln, bara att hoppa i och ur rollstolen från sängen. Det tar helt enkelt tid att få den helt bra.

Trots att Aron belastar axeln till vardags så är det här första gången problemet har blivit så pass stort.

– Det här är första lite mer ordentliga skadan. Jag har spelat hockey och då kan man få sig en smäll, men jag har aldrig riktigt haft något sånt här problem innan.

Nu hoppas vi att Arons axel läker inför att han och Jasmine ska dansa på en välgörenhetsgala i USA.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons