Aron Andersons nya kärleksbesked efter uppbrottet från hustrun: ”Det är nytt”

Aron Anderson

Aron Anderson och hans tidigare kärlek gick skilda vägar för inte så länge sedan.
Nu berättar han hur kärlekslivet ser ut idag.
Läs här!
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”
0:30

Efter reklamen: Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

(0:30)

Slå på ljud

Årets säsong av Let's dance är i full gång och varje lördag bjuder de olika dansparen på minst sagt imponerande nummer.

Precis som tidigare år har tittarna även denna säsong snabbt sett ut sina favoriter, och jag gissar att det inte är någon som har missat att äventyraren Aron Anderson är en av dem?

Men det är mycket som händer i Arons liv. Förutom att ha gått och blivit folkkär har han även blivit singel efter att ha varit i en lång relation. Nu berättar han om hur han mår idag samt hur kärlekslivet ser ut.

Aron Anderson om livet som singel: ”Det är nytt för mig”

Aron har tidigare varit gift med Anja Malmberg, 43. Idag är han däremot singel och i podcasten Sårbar och superstark med Mia Törnblom berättar han nu hur det känns.

– Det är bra. Jag har inte varit det så länge så det är nytt för mig, jag var i en lång relation innan. Så än så länge tycker jag att det känns bra, det känns som rätt beslut. Det är annorlunda att vara själv och bo själv, men just nu är det ändå härligt. Jag behöver en sån period, säger han.

I en intervju med Hänt har han även berättat att relationen till ex-hustrun är bra.

– Vi har en jättebra relation. Vi har delad vårdnad av vår hund. Vi är fortfarande bra vänner så det är inga konstigheter, sa han då,

Let's dance-profilen om kärlekslivet idag: ”Känns roligt”

I podcasten frågar även Mia hur det ser ut på Arons Tinder. Och av hans svar att döma kan vi gissa att det inte råder brist på intresse iallafall.

– Jo, men jag tror att jag är populär, svarar han nämligen på frågan och fortsätter:

– Jag är inte van. Jag var ju väldigt ocool i tonåren och sådär, jag har ju inte varit så populär av mig. Så jag var ju inte den coola när jag var yngre, så nu känns det ändå ganska bra att vara populär. Jag tycker det känns roligt.

Men vad söker han hos en framtida partner då?

– Det handlar nog mer om att connecta med människan, inte så mycket med intressen. Jag är fine med att ha mina grejer som jag gör själv och så kan man göra vissa saker ihop. Man behöver ju inte ta med sin partner på mega äventyr men det är ju mysigt att åka ut och tälta i närområdet någon gång och vakna upp bredvid en sjö. På den nivån liksom, säger han.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN