LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Antonija Mandirs ilska – efter gravidkommentarerna

06 apr, 2023 
Antonija Mandir
Den kända Youtubern Antonija Mandir sätter ner foten.
Efter flera frågor och kommentarer om hon är gravid.
– Så jävla trött på den frågan, säger hon.
Annons
Antonia Mandir hårda känga till exet efter uppbrottet: ”Ett fan”Brand logo
Antonia Mandir hårda känga till exet efter uppbrottet: ”Ett fan”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antonija Mandir är en välkänd influencer och Youtuber. Hennes karriär startade när hon, år 2017, var med i realityserien Ex on the Beach. På hennes Youtube-kanal tar hon med sina följare nära inpå livet och hon har en stor följarskara.

2020 fann Antonija kärleken i Oliver Hunt som även han medverkade i det snarlika programmet Temptation Island.

Det stämmer att jag var på dejt igår kväll. Det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet”, skrev Oliver till Hänt då, efter ryktena om att de två hade dejtat.

Antonija Mandir om uppbrottet från Oliver Hunt

Men förra sommaren kunde vi mötas av beskedet att hon och Oliver valt att gå skilda vägar. I ett Inlägg på Instagram öppnade hon upp om förhållandet och till Hänt förklarade Antonija att vänner och familj har varit viktiga för henne under den tunga tiden efter uppbrottet.

Annons

Jag återhämtar mig genom att umgås och prata med min familj och mina nära. De har alltid varit igenom allt med mig och det värderar jag högt”, skrev hon till Hänt i ett privat meddelande.

Håller mina dagliga rutiner och försöker bearbeta”, avslutade hon meddelandet med.

Antonija Mandir slår tillbaka – efter gravidkommentarerna

Antonija är som tidigare nämnt öppen med sina upp och nedgångar på sin kanal där hon har en stor följarskara. I hennes senaste video sätter hon ner foten – efter kommentarer och frågor från folk som undrar om hon är gravid.

– Jag har redan fått massa sådana frågor, ”är du gravid”, ”är du gravid”. Håll käften, så jävla trött på den frågan, säger hon.

Antonija hänvisar då till en bild hon publicerade på Instagram där hon skämtade att det såg ut som att hon var i åttonde månaden – efter att hon ätit en påse med dadlar. Youtubern adderade även att det var just dadlarna som gjorde att hon blev uppblåst och fick ont i magen.

– När jag till och med förklarar att jag har ont på grund av de här så får jag ändå frågor ”är du gravid”, säger hon i videon och förtydligar:

– Nej, jag är inte gravid. Alltså tro mig, det är det enda jag vill, jag längtar. Det finns ingenting jag hellre vill, men jag vet inte ens om jag kan bli gravid. Det är inte så schysst att varje gång ens mage putar lite så ska alla bara ”oh my god är du gravid, grattis.

FOTO: YOUTUBE

Annons