Anton vägrar träffa Glenns nya fästmö: "Inte jättebra"

Anton vägrar träffa Glenns nya fästmö: "Inte jättebra"

Nyligen förlovade sig Glenn Hysén med kärleken Camilla Lendott, snart vankas det bröllop. Men sonen Anton Hysén har svårt att acceptera sin pappas nya kärlek: "Det är inte så riktigt jättebra där"

Det var vid årskiftet som fotbollslegenden Glenn Hysén, 57, förlovade sig med kärleken Camilla Lendott, 48. Nu är planerna på ett framtida bröllop i full gång för dem, detta blir det tredje äktenskapet för Glenn som har två skilsmässor i bagaget.

Men att ta in en ny kärlek i sitt liv påverkar inte bara honom utan även hans barn. För Expressen berättar han att skilsmässorna har varit jobbiga och att de har tärt på hans kontakt till sina barn. 

LÄS OCKSÅ: Glenn Hysén förlovad med sin Camilla – men vill inte gifta sig

Den som reagerat starkast på att Camilla kommit in i Glenns liv är sonen Anton Hysén, 26.

– Jag önskar att Anton hade velat träffa Camilla mer. Det är inte så riktigt jättebra där…, säger Glenn till Expressen.

Varför deras relation är så kylig är oklart, men enligt Glenn ska Anton ha svårt att respektera henne.

– Det är ju upp till var och en vad man tycker och tänker. Men jag hoppas att det blir bättre snart, att Anton börjar respektera henne.

Camilla Lendott och Glenn Hysén.

Relationen mellan Anton och pappa Glenn har alltid varit bra, dock fick sig Glenn ett uppvaknande när Anton gick ut med sin sexuella läggning.

– Jag kommer aldrig att glömma när han berättade för mig att han var bög. Inte för grejen i sig utan för att han hade en plan B som innebar att om jag inte skulle acceptera honom som gay så hade han fixat att han kunde flytta in hos en kompis. Det var en käftsmäll för mig, att han ens kunde tänka tanken att jag inte skulle älska honom lika mycket för att han är bög. Det gör jag så klart. Men man undrar ju vad man som förälder har gjort för fel när ens barn har en sådan plan, berättar han och fortsätter:

– Men sedan snackade vi en hel del om hans homosexualitet, och Anton undrade om jag tyckte att han skulle gå ut med det. Och jag svarade “absolut, jag är med dig hundra procent”.

Trots att Anton har svårt för Glenns nya kärlek kommer inte stoppa det faktum att de ska gå längs altargången tillsammans.

– Det kan nog bli så, att vi gifter oss Camilla och jag. Jag har väldigt mycket planer i huvudet. Den här gången vill jag ha ett annorlunda bröllop, något lite galet. Som att jag kommer ut ur ett krokodilgap och lämnar över ringen till Camilla, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Efter penisryktet – Glenn Hyséns oväntade svar

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN