Anton Uddfalks kärleksord till gravida Theodora Larsson

Theodora Larsson och Anton Uddfalk
Theodora Larsson från Ensam mamma söker har haft en tuff graviditet.
Nu får hon stöd av pojkvännen Anton Uddfalk.
Annons

Theodora Larsson, 32, sökte och fann sin stora kärlek i förra säsongen av Ensam mamma söker på TV3. Under inspelningen av programmet träffade hon Anton Uddfalk, 28, och de blev omedelbart intresserade av varandra. När kamerorna slocknat växte sig kärleken bara starkare och starkare.

Annons

Det dröjde inte länge förrän Anton Uddfalk packade sina saker och flyttade från sitt hem i Uppsala till Borås där Theodora bor med sina barn Leia, 11, Cornelia, 9, och Jasper, 7.

Theodora Larsson och Anton Uddfalk blir föräldrar

I april kom den glada nyheten att paret väntar sitt första barn tillsammans.

Annons

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev Theodora Larsson på Instagram i våras.

Graviditeten har den här gången varit jobbig. Theodora berättade i en intervju i tidningen Mama att hon mått illa dagligen, haft svår foglossning och svullna leder.

– Tidigare har jag mått bra och kunnat leva ganska som vanligt. Men denna gång har jag drabbats av de flesta gravidkrämpor man kan tänka sig, sa Theodora Larsson i intervjun.

Theodora Larsson om svåra graviditeten

Beräknat förlossningsdatum är den 6 december och nu är det inte långt kvar av graviditeten. I ett inlägg på Instagram berättar Theodora Larsson hur tufft det är just nu.

Annons

Det är tungt, det gör ont och det är stundtals så galet påfrestat. Ibland får jag nog. Att vara gravid kan ju verka så himla mysigt, men just nu är det mest tungt”, skriver hon.

Theodora Larsson berättar att hon känner sig som ett stort grått moln, men hoppas att hon kan se tillbaka på tiden som gravid och enbart minnas de fina sakerna med det längre fram.

Pojkvännen Anton Uddfalk har kommenterat inlägget med ett hjärta och skriver att han finns där som stöd för sin gravida flickvän.

Annons

Så länge du är mitt stora grå moln så ska jag bära dig när det känns jobbigt”, skriver han.

Vi hoppas att Theodora snart känner sig bättre!

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…