TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gift vid första ögonkastet-Anton Pehrson och Sofia Lindhe väntar barn

29 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Gift vid första ögonkastet-Anton Pehrson och Sofia Lindhe
Anton Pehrson och Sofia Lindhe från Gift vid första ögonkastet väntar barn.
Nu berättar de om bebislyckan.
Annons
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7Brand logo
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7

Dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet har tagit svenska folket med storm och år 2019 vann de även Kristallen för bästa realityprogram.

Programmet går ut på att sex singlar paras ihop utifrån vad experter anser vara den bästa matchningen. Efter det ska de alltså, precis som det låter, gifta sig förta gången de ses. Parens första möte sker alltså vid vigseln och därefter får tittarna följa med på deras första tid tillsammans som äkta makar. Efter fyra veckor är det sedan upp till paren att bestämma om de vill fortsätta leva som gifta, eller om de vill gå skilda vägar.

Flera som sökte till programmet fann faktiskt kärleken precis som de hade hoppats på, och några som har hållit ihop sedan dess är bland annat Sofia Lindhe och Anton Pehrson.

Sofia Lindhe och Anton Pehrsons kärlekshistoria

Anton och Sofia fann varandra i den senaste säsongen av kärleksprogrammet, och matchningen visade sig vara en succé. Under programmets gång fick de smeknamnet ”tacoparet”, då de båda delade en stark kärlek till Tex mex.

Annons

Sedan dess har man kunnat ta del av deras liv ihop på deras gemensamma Instagramkonto regnbagsreggad. Där har man kunnat se hur de har gjort alltifrån att åka runt med sin husbil till att åka båt.

Av deras Instagram att döma kan man alltså konstatera att de inte bara verkar ha kärleken till tacos gemensamt, utan att de också gillar friluftslivet.

Gift vid första ögonkastet-paret väntar barn – första orden om bebislyckan

Men nu går de in i ett nytt skede i livet. Nu ska nämligen de två blir tre. I ett inlägg på Instagram berättar de om bebislyckan.

”Det var visst en liten rackare som tyckte att vi verkade sköna och ville hänga med på våra äventyr! Vi är så glada och tacksamma och längtar ihjäl oss efter att få träffa dig i april, vårt lilla stora äventyr!”

Och i kommentarsfältet är det många som jublar av lycka. Bland annat vännen och Gift vid första ögonkastet-profilen Maxine Nordlindh är glad för parets skull.

”Sååå glad för er!! Och hur kul att vara preggo samtidigt?!”, skriver hon under bilden.

Men hon är långt ifrån den enda som gratulerar.

Men woooowww!!! Grattis så mycket till er!”, skriver bland annat en person tillsammans med många andra.

Stort grattis till er önskar även vi på Hänt!

Annons