Anton Hyséns rädsla inför nya jobbet: ”Riktigt nervöst”

Anton Hysén i sommaren med släkten
Anton Hysén har fått ett nytt jobb men blir sjuk och tvingas gå på smärtstillande. Dessutom är nervositeten stor och hotar att ta överhand.
Annons

Anton Hysén, 27, har de senaste åren blivit en folkkär profil. Nu i höst är han en del av realityserien Hyséns på Kanal 5, där man får följa både honom och resten av familjen i deras liv med allt vad det innebär. 

I veckans program berättar Anton att han de senaste åren fått en mäng jobberbjudanden inom olika branscher. Det är modelljobb, reklamjobb, resor, eventjobb och mycket mer. Nu har han dock tackat ja till något han aldrig har provat på tidigare.

Annons

 – Jag har fått ett skådisjobb och det är helt sjukt. Jag har ingen aning om skådespeleri och jag har aldrig gjort det i hela mitt liv, säger han.

Han har fått en roll i tv-serien Sommaren med släkten och ska spela mot bland annat Christine Meltzer. Samma dag som inspelningen är upptäcker Anton ett problem.

Annons

– Jag tror jag börjar bli lite sjuk, så min hals är väldigt dålig.

Dessutom har han feber och måste gå på smärtstillande för att orka genomföra jobbet. Han har bara tre repliker, men det är tillräckligt för att han ska be den erfarna motspelerskan Christine Meltzer om råd.

– Jag tror du ska vara dig själv, säger hon.

Blir tillsagd av regissören

När det är dags för scenen där Anton ska spela en ung toyboy blir nervositeten påtaglig, och inte blir det bättre när hans röst krånglar. 

– Shit nu börjar det bli riktigt nervöst. Jag är alltid nervös, det spelar ingen roll om jag ska spela match eller om det är något jag tränat på i månader, säger Anton.

Och det går inte riktigt som han har tänkt sig. Han har svårigheter att leverera replikerna så som regissören vill och blir tillsagd fler gånger. Men till slut sitter scenen som den ska och Anton kan pusta ut.

Annons

– Debuten inom skådespelarvärlden är avklarad. Om ett år ser du mig som James Bond, säger Anton Hysén.

Hyséns sänds på måndagar klockan 21.00 på Kanal 5.

FOTO: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…