Anton Hyséns oväntade karriärdröm: ”Tycker man är ett psykfall”

Anton Hyséns oväntade karriärdröm: ”Tycker man är ett psykfall”
Anton Hyséns bucketlist är lång. I Kanal 5:s Hyséns berättar han att han vill ägna sig åt mörk turism, skjuta pistol, obducera lik och träffa ett spöke.
Annons

I kvällens avsnitt av Hyséns frågar Glenn Hysén, 59, sonen Anton Hysén, 28, vad han vill göra med sitt liv, kommer med lite förslag och frågar om han vill bli reseledare, ståuppkomiker eller kanske personlig tränare, men Anton är inte sugen på något av det. Istället svarar han:

Annons

– Alltså jag hade ju velat bli obducent. Världens roligaste ser det ut som… Fy fan vad kul. Asballt att jobba på ett bårhus liksom.

Glenn påpekar att det krävs en hel del långa och krävande studier för att bli obducent, och Anton håller med om att det kanske inte är det ultimata yrket för honom, eftersom han helst inte vill plugga särskilt länge för att bli något.

Istället föreslår Glenn att hans son ska göra en bucketlist och skriva ned alla saker han vill göra inan han dör. Anton går igång ordentligt på det och förklarar:

– Det här med att få fram en bucketlist är ändå jävligt intressant, för nu får man plocka fram idéer och verkligen tänka igenom.

Annons

Han går sedan hem till sin syster Annie Hysén, 25, och säger att han verkligen inte har någon aning om vad han vill göra, men vill ha hjälp med att göra en bucketlist. Något hon glatt åtar sig att hjälpa till med. En del saker Anton säger tycker Annie är bra, som att han vill lära sig bli händig. Men sen återkommer han till  att han väldigt gärna vill vara med vid en obduktion.

– Folk tycker man är ett psykfall, men jag tycker bara det är intressant, förklarar Anton framför kameran.

– Jaja. Du vill se ett lik. Okej, säger Annie och rycker på axlarna.

Listan

Så fortsätter Anton:

– Jag vill se ett spöke.

Han rabblar på idéer och nämner allt från att starta ett klädmärke till mörk turism innan han säger:

– Jag hade velat skjuta med en pistol på riktigt, om det är automat eller handgun eller vad det nu är, alltså, bara skjuta!

Annons

– Äh. Det vill han göra för bara för att han vill vara cool, tänker Annie och skrattar.

 

FOTO: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…