Anton Hyséns nya insikt i relationen med mamma Helena Hysén

Anton Hyséns insikt i relationen med mamma Helena Hysén – hårda orden efter agerandet
Anton och Helena Hysén tävlar ihop i Hela kändis-Sverige bakar. Men det är inte helt smärtfritt att tävla ihop med sin mamma, något som Anton får erfara i kvällens program.
Annons

Just nu kan vi följa Anton Hysén och mamma Helena Hysén i Hela kändis-Sverige bakar. I den nya säsongen av programmet tävlar kändisarna nu i par, något som är helt nytt. I programmet ser vi, förutom Anton och Helena, bland annat Kenny Solomons och Tess MerkelSanna Lundell och Ann Söderlund, Lars-Åke Wilhelmsson och Tobias Karlsson, tävla om vilka som glänser mest i köket.

Annons

Efter att ha mött lite kritik lyckas Anton och Helena i kvällens avsnitt imponera på juryn, gifflar verkar vara duons grej! Juryn har inget annat än ros att ge dem.

– Det är en jävligt god bulle, lyder juryns dom.

Annons

– Jag älskar gifflar, förklarar Anton Hysén för programledaren Tina Nordström, och förklarar att han ofta åt det under sina fotbollsträningar som barn.

Men det är inte bara juryn som imponeras av mor och son. Det framgår tydligt att deras insatts även uppskattas i av tv-tittarna. När Anton själv delat med sig av klipp från programmet är det många som jublar i kommentarsfältet.

Jag bara avgudar er, ni är så bra”, skriver en och en annan skriver:

Alltså du och din mor. Helt fantastiska är ni. Bjuder på sååå mycket glädje!

Insikten i relationen med Helena

Den rasslande starten i Hela kändis-Sverige bakar har dock haft sin baksida. I kvällens avsnitt berättar Anton om insikten han fått i sin relation med mamma Helena under inspelningarna.

Annons

– Men va fan, du pratar med mig som att jag är typ tre år, utbrister Anton efter att Helena bett honom gå och hämta ingredienser.

Någon som är snabb på att rycka in och försvara Helena är Tina Nordström.

– Tävlar man md sin mamma så blir det lite så Anton, det skulle du tänkt på innan, säger Tina.

Och mamma Helena, hon skrattar gott i bakgrunden!

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…