LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anthony Yigit är Elin Härkönens nya kärlek – första bilden tillsammans

25 jul, 2021 
Lovisa Ström
Elin Härkönen & Anthony Yigit
Det var tidigare i veckan som Elin Härkönen berättade att hon träffat kärleken på nytt. Nu visar hon upp nya pojkvännen för första gången samtidigt som hon skriver om tacksamheten över att ha träffat honom.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

När Elin Härkönens läsare gick in på hennes blogg tidigare i veckan möttes de av en glädjande nyhet. Elin hade nämligen skrivit att hon hade träffat någon och att hon kände sig väldigt kär.

”Jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skrev hon bland annat.

Längre ner i inlägget skrev hon sedan att hon bestämt sig för att inte gå ut med mer detaljer än så just nu. Men nu verkar träningsprofilen känna sig redo. Nu visar hon upp nya kärleken Anthony Yigit för första gången.

Elin Härkönens kärlekslycka: ”Trodde inte att det var möjligt”

När Hänt pratade med Elin i samband med kärleksavslöjandet berättade hon om den stora lyckan.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen, sa hon då.

Annons

Hon berättade sedan att hon och Anthony varit vänner ett bra tag men att vänskapen med tiden helt enkelt hade utvecklats till kärlekskänslor.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Men sen gick det liksom inte att förneka att vi kände mer, förklarade hon.

Han är Elin Hörkönens nya pojkvän – första bilderna tillsammans

Och nu delar Elin äntligen med sig av vem den nya killen är. I ett inlägg på Instagram visar hon nämligen upp sin nya kärlek samtidigt som hon skriver om hur tacksam hon är över att ha träffat honom.

”När man är sårad och ärrad från tidigare förhållande är det lätt att bli blind. Och det finns en risk att man missar något helt fantastiskt som finns rakt framför sina ögon. Länge intalade jag mig själv att jag inte alls kände något. Att jag ville vara själv. Att jag aldrig någonsin skulle släppa in någon på djupet igen. Men tillslut gick det inte att förneka längre…Min skyddsmur var nerslagen och där stod han på andra sidan med öppna armar. Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva.Så tacksam att DU kom in i mitt liv.Tänk att jag vågade.Tänk att VI vågade”, skriver hon.

Och de som har sett Elitstyrkan, som Elin var med i tidigare i år, kanske känner igen hennes nya kille då Anthony även han var med där.

Annons