Annica Englunds sorg – efter långa flytten för kärleken

Annica Englund berättar om baksidan av livet som flickvän till ett hockeyproffs.
Annica Englund har visat upp hennes nya härliga liv i Kanada på sina sociala medier.
Men nu berättar hon baksidan av allt glammigt följarna får se.
”Det är jättejobbigt och jag trodde aldrig att jag skulle ta det så hårt”, skriver hon på Instagram.
Annons

Tv-profilen och influencern Annica Englund, 29, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Big Brother 2012. Väl i huset träffade hon Marcelo Peña, 29, som hon sedan var tillsammans med i fem år.

Annons

2017 gick Marcelo och Annica skilda vägar och sedan dess har Annica varit singel – fram tills i somras. På sin blogg berättade Annica att hon har träffat någon speciell.

“Det har vart lite vemodigt att berätta eftersom jag vill hålla min relation utanför sociala medier men det hade kanske vart lite konstigt om jag bara drog iväg och inte sa varför. Men nu vet ni. Och jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig”, skrev hon då och förklarade att hon skulle flytta till honom i Kanada.

Efter flytten har Annica Englund uppdaterat sina följare flitigt med bilder från livet i Kanada. Under fredagen la hon upp en på sina tjejvänner – och berättade en mindre rolig sak.

Annons

”Många kanske tror att det är ”så himla glammigt” att vara tillsammans med ett hockeyproffs, men det finns en baksida av allt”, skriver hon i inlägget.

View this post on Instagram

Många kanske tror att det är ”så himla glammigt” att vara tillsammans med ett hockeyproffs, men det finns en baksida av allt! När jag flyttade hit så var jag lite av ett nervvrak för att jag visste inte min plats, hade inga rutiner eller vänner. Men allt föll på plats inom några veckor och det här blev min klick. Min underbara klick som jag mår så bra av och har så jäkla kul med! Utöver alla matcher som vi gått på så har vi dragit på utflykter, haft myskvällar, tränat, haft utekvällar och smsat sönder i vår gruppchatt ”Babes only 🔥👑#ICE”, det är sjukt hur snabbt man finner varandra pga situationen. Dom har tagit hand om mig så väl och fått mig att trivas så bra även när min sambo är på bortamatcher. Men det som är baksidan är alla olika kontakt som gör att du ena dagen spelar i ett lag och nästa kan du bli bortbytt. Nu har det hänt och en av mina närmsta vänner här behöver flytta. Det är jättejobbigt och jag trodde aldrig att jag skulle ta det så hårt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är att vara i hennes skor, packa ihop ett hus på bara någon dag och sedan dra vidare och att sen försöka hitta nya vänner och sin plats… Det är inte så glamoröst som man kan tro, det finns en baksida av allt. Och som partner till ett hockeyproffs så gäller det att anpassa sig mycket, vissa offrar till och med en hel del och pausar sitt liv. Och trots att det är ett val man gjort så är det inte alltid så himla lätt… I will always be grateful for you guys! ❤️

A post shared by ANNICA (@annica) on

Annons

Vännerna skiljs åt

Annica fortsätter inlägget med att förklara att tjejerna på bilderna är hennes ”fantastiska gäng”, som hon fann i Kanada genom pojkvännens vänner.

”De har tagit hand om mig så väl och fått mig att trivas så bra även när min sambo är på bortamatcher. Men det som är baksidan är alla olika kontrakt som gör att du ena dagen spelar i ett lag och nästa kan du bli bortbytt. Nu har det hänt och en av mina närmsta vänner här behöver flytta. Det är jättejobbigt och jag trodde aldrig att jag skulle ta det så hårt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är att vara i hennes skor, packa ihop ett hus på bara någon dag och sedan dra vidare och att sen försöka hitta nya vänner och sin plats… Det är inte så glamoröst som man kan tro, det finns en baksida av allt. ”, skriver hon.

Annons

Annica Englund avslutar inlägget med att förklara att många får offra mycket i sitt liv för att kunna leva ihop med ett hockeyproffs.

”Och som partner till ett hockeyproffs så gäller det att anpassa sig mycket, vissa offrar till och med en hel del och pausar sitt liv.”

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…