Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annica Englunds ärliga ord om operationen: Därför gjorde jag det

30 okt, 2018 
Annica Englunds ärliga ord om operationen
I ärliga ord berättar nu Annica Englund om beslutet att operera sina bröst som nu varit med om två operationer. En där brösten blev större och en där brösten blev mindre igen.
Annons

I början av oktober gick tv-profilen och influencern Annica Englund, 28, igenom en bröstoperation. Flera år innan hade hon satt in silikonimplantat i brösten som hon nu valt att ta ut och byta mot ett par mindre.

Hon berättade om bröstoperationen för sina följare och lät de hänga med på hennes Instagram stories. När operationen sedan var klar och hon själv fick se sitt resultat började hon gråta av glädje.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar hon mer om varför hon valde att göra operationen, både före och efter, i podcasten ”I sanningens namn” med Gabriella Bark.

– Jag har väl insett att jag är nöjd med min kropp och valde att plocka ut mina silikonimplantat som jag haft, säger Annica Englund och fortsätter:

– Jag hade alternativen att plocka ut allt och göra ett lyft, eller att stoppa in ett par mindre implantat och slippa göra ett lyft. Och ska jag kunna amma när jag får barn så vill jag ju ändå att den risken ska vara stor och inte bero på att jag har gjort en operation eller så. Så jag bestämde mig för att stoppa in ett par mindre implantat och skippa lyftet.

Annons

Hon gick från 325 cc till 125 cc.

– Det är två deciliter ur varje bröst som är borta, förklarar hon.

Innan hon valde att ta ut sina implantat och ersätta med ett par mindre hade hon inte tidigare pratat om sin operation med sin stora skara följare. Men anledningen till att hon en dag för många år sedan valde att göra sina bröst större var för att hon påverkades mycket av andra.

– Jag, precis som många andra, blir ju påverkad av allt som är runt omkring mig, sociala medier och hela den biten, och jag kände väl att ett par stora sjyssta rattar är det jag behöver för att se perfekt ut och för att bli accepterad. Jag hade pengarna så jag gjorde det.

Idag ser hon att hon hade kunnat löst situationen på ett annat sätt.

– Hade jag lagt pengarna på terapi istället hade det först och främst blivit bra mycket billigare, och så hade jag inte behövt utsätta min kropp för en operation.

Se resultatet som Annica Englund visat upp från operationen:

FOTO: Ibl

Annons