LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annica Englund i tårar efter ingreppet – visar upp resultatet

03 okt, 2018 
Annica Englund visar upp resultatet efter bröstoperationen
Ett skönhetsingrepp som tv-profilen Annica Englund gjorde för flera år sedan avslöjade hon för första gången under morgonen – för att i sin tur berätta att hon under dagen skulle återställa ingreppet. På Instagram visar hon nu upp resultatet och ett par tårfyllda ögon.
Annons

Idag avslöjade tv-profilen Annica Englund, 28, att hon för några år sedan gjorde ett skönhetsingrepp, vilket hon inte tidigare berättat för sina följare. Anledningen till att hon valde att berätta om operationen som hon hållit hemlig var att hon under dagen hade en ny operation inbokad – men den här gången för att ta ut implantaten i sina bröst, som hon tidigare satt in.

För ett par år sedan opererade jag mina bröst. Anledningen till varför jag inte valt att gå ut med det är för att jag känt mig som en dålig förebild. Jag är en precis som många andra och blir påverkad av andra och sociala medier. När jag väl hade gjort operationen så kände jag mig nöjd…ett tag. Men allt efter åren har gått så har jag ångrat mig mer och mer”, skriver Annica Englund i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bland kommentarerna hyllas hon för sitt ärliga avslöjande och för de ord och det budskap hon nu sänder vidare till alla som tar del av hennes kanaler.

Annons

Anledningen till varför jag valde att gå ut med detta nu är för att det kanske är någon som går i tankarna att de vill göra en bröstoperation. Jag vill bara ge er en tankeställare att en operation är ingenting som garanterar er lycka eller att ni kommer att älska er själva mer”, avslutar Annica sitt inlägg.

Operationen har gått bra, meddelar Annica på sin Instagram story som förklarar att hon är trött och hungrig. Kort därefter visar hon upp både resultatet och ett par tårfyllda ögon.

– Jag har precis tittat på mina bröst och gråtit en skvätt för att resultatet blev så jävla bra. Jag är så jävla nöjd, säger hon i en video som hon publicerat på sin Instagram story.

Åh, hur fint att höra?!

Se Annica Englunds resultat här:

FOTO: Ibl

Annons