LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englund opereras efter missfallen

18 nov, 2020 
Annica Englund läggs in för operation
Annica Englund har den senaste tiden delat med sig om den tuffa tiden efter sina missfall.
Nu berättar hon också att hon lagts in för operation.
Annons
Allt om Annica EnglundBrand logo
Allt om Annica Englund

nfluencern och tv-profilen Annica Englund, 30, har varit tillsammans med sin pojkvän, hockeyproffset Elias Lindholm, 25, i över ett år. I somras berättade hon i en Youtube-video att de kändes sig redo för att skaffa barn.

Några veckor efter videon gick hon ut på Instagram och berättade för sina följare att de tidigare under sommaren faktiskt fått veta de väntade barn. Kort efter att de fått veta det kom ett mycket dystrare besked: de hade drabbats av missfall.

Starka orden efter tredje missfallet

Samma sak hände igen och Annica Englund beslutade sig då för att berätta vad hon och pojkvännen gått igenom, för att andra i samma situation inte ska känna sig ensamma.

För lite mer än två veckor sedan lade hon upp ett nytt inlägg på Instagram och skrev:

”I Marbella var min mens sen, jag kände mig gravid och tog ett test, negativt. Två dagar senare, ingen mens och jag kände mig fortfarande gravid och sedan detta +. Tredje gången lycklig säger de ... inte för oss”, skrev hon och delade en bild på ett gravidtest som var positivt.

Annons

Vidare berättade Annica Englund att hon några dagar senare kände på sig att något var fel, och det visade sig att hon hade rätt.

”Och det hände igen. Smärtan och blodet kom och det var ännu ett missfall. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga ... Jag är arg, jag är ledsen. Allt känns orättvist”, fortsatte hon inlägget.

I går, tisdag, berättade Annica Englund att hon uppsökt sjukhuset i Gävle för att undersöka sina smärtor i magen.

”Försöker fortfarande att tänka positivt, men jag har dåliga nyheter. I dag hade jag smärtor i magen, jag har blött mycket så i går tog jag mig till sjukhuset för ett nytt ultraljud”.

Läkarna hittade något på hennes livmoder. Vad det var kunde de inte riktigt se, men det var någon form av knöl. Hon berättade att hon skulle åka tillbaka till sjukhuset för att undersöka sig igen.

Orden från sjukhuset

Så i dag, onsdag, åkte hon dit igen och fick veta att hon skulle läggas in för operation.

Annons

”Så det här händer. Åkte tillbaka till sjukhuset i morse för att ta ett nytt hCG-prrov som var lägre än i för två dagar sedan, vilket är bra. Men smärtan på vänstra sidan av min livmoder är fortfarande kvar, så i eftermiddags bestämde de sig för att jag ska stanna kvar på sjukhuset och opereras”, skriver hon i ett Instagraminlägg.

Vid 16-tiden på onsdagsförmiddagen hade inte Annica Englund fått veta när operationen skulle äga rum.

Vi hoppas att allt går bra för Annica!

Bild: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons