LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englunds stora sorg efter missfallet – egna orden

26 aug, 2020 
Annica Englunds stora sorg efter missfallet – egna orden
Annica Englund och Elias Lindholm har drabbats av missfall.
Nu väljer influencern att öppna upp om den tragiska nyheten i ett inlägg på Instagram.
”Jag är inte okej! Det här är det värsta jag någonsin har gått igenom och det dödar mig inombords”, skriver Annica.
Annons
Allt om Annica EnglundBrand logo
Allt om Annica Englund

Influencern och tv-profilen Annica Englund, 29, gjorde sin tv-debut då hon medverkade i Big brother 2012. I huset fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29, men efter fem års tid bröt duon upp. Annica fann sedan kärleken på nytt, efter att hållit dennes identitet under en längre tid avslöjande hon tillslut att det var hockeyproffset Elias Lindholm som fångat hennes hjärta.

För tillfället spelar Elias i hockeylaget Calgary Flames, vilket även blev anledningen till att Annica flyttade till Kanada förra året. Annica som arbetar med sina sociala medier delar flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv till följarna. Att kärleken fullkomligt blomstrar mellan Annica och Elias har nog ingen missat. Under sommaren har paret synts tillbringa stora delar av sommaren hemma i Sverige.

Annica öppnar upp om sorgen

Men det är inte bara de lyckliga stunderna som Annica delar med sig av på sina sociala medier. Under onsdagen valde hon även att öppna upp om den tuffa tid som paret just nu går igenom.

Annons

”Så det här kommer förmodligen att vara det svåraste inlägget för mig att publicera någonsin… I början av sommaren fick vi den underbara överraskningen att vi var gravida. Men i vecka 6 fick vi missfall vilket var ganska traumatiskt”, skriver Annica i ett inlägg på Instagram och forsätter:

”En månad senare fick vi reda på att vi var gravida igen i vecka 3-4. Elias var i Kanada när jag fick reda på det och jag behövde gå igenom det utan honom under några veckor, men hans stöd var fantastiskt! I måndags plockade jag upp honom på flygplatsen och igår åkte vi för vårat första ultraljud och vi var så exalterade inför att se och höra vår bebis hjärtljud”.

Efter att paret hade fått se fostret på skärmen hände det som bara inte fick hända.

”Barnmorskan höjde volymen så att vi kunde höra bebisens hjärtljud… men det var tyst”, skriver Annica.

”Västa jag någonsin har gått igenom”

Vidare förklarar Annica att sorgen nu är stor men att anledningen till att hon valt att öppna upp om vad paret går igenom är för att visa andra att de inte är ensamma i denna situation.

Jag är inte okej! Det här är det västa jag någonsin har gått igenom och det dödar mig inombords… Men jag vet att det inte var mitt fel, jag gjorde det bästa jag kunde den här gången också. Och om någonting är fel vet och gör kroppen vad som är bäst för oss även om det kan sluta upp som detta.”

Hänt har sökt Annica.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons