LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englunds första bild på hemlige pojkvännen

20 jun, 2020 
Annica Englund
Annica Englund packade ihop sina saker och flyttade till Kanada för kärleken.
Men den NHL-spelande pojkvännens identitet är något som Annica valt att hålla utanför sociala medier – tills nu.
Under fredagen publicerade Annica plötsligt den första bilden där pojkvännens ansikte tydligt syns.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Influencern och tv-profilen Annica Englund, 29, gjorde sin tv-debut då hon medverkade i Big brother 2012. I huset fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29, och det dåvarande paret kom att ha en omskriven relation under fem års tid. Efter sin medverkan i Temptation island valde paret att bryta upp och sedan dess har de båda funnit kärleken på varsitt håll.

Fann kärleken på nytt

Under förra sommaren avslöjade Annica att det fanns en ny kille i hennes liv. Hennes plan var till en början att hålla killen utanför hennes sociala medier men eftersom förhållande skulle komma att leda till att Annica bytte ut livet i Sverige mot ett annat i Kanada, var hon tvungen att avslöja för följarna, att någon hade stulit hennes hjärta.

”Jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig”, skrev Annica Englund i samband med att hon gick ut med den stora nyheten.

Hemlighållit pojkvännen identiet

Annica har tidigare visat upp parets lyxhem i Kanada på sin Youtube-kanal. Hon har även gått ut med att han är hockeyspelare i NHL. Men pojkvännens namn är något som Annica valt att hålla utanför sociala medier.

Annons

Trots att hans identitet hållits hemlig har Annicas följare fortsatt få ta del av uppdateringar om hennes liv med pojkvännen. Annica har bland annat berättat att de andra flickvännerna till killarna i laget som han spelar i tagit väl hand om henne. Men livet har inte bara bestått av lyx, Annica har även varit tydlig med att det finns baksidor till att vara partner till ett hockeyproffs.

Plötsliga bilden på NHL-stjärnan

Annica har flera gånger publicerat bilder där den hemlige pojkvännen synts men då har han ofta haft solglasögon eller hår för sitt ansiktet. Nu väljer Annica däremot att dela med sig av en bild på sig och kärleken utan några detaljer som täcker för hans ansikte.

Förra midsommar, när allt började”, skriver Annica till bilden.

Annica Englund och pojkvännen
Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons