LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englund och Elias Lindholm avslöjar könet på bebisen

26 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Elias Lindholm, Annica Englund
Annica Englund och pojkvännen Elias Lindholm har länge kämpat med att bli med barn.
Men i höstas kom glädjebeskedet att Annica efter flera misslyckade försök, äntligen var gravid.
Nu avslöjar hon könet på bebisen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnetBrand logo
Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnet

Annica Englund, 32, blev känd genom sin medverkan i realityprogrammet Big Brother 2012. I huset fann hon kärleken i Marcelo Peña och paret höll ihop även på utsidan. Efter fem år tillsammans gjorde paret slut. År 2019 berättade Annica att hon träffat kärleken på nytt men ville inte tala om vem det var hon dejtade. Efter en lång tid av spekulationer avslöjade hon att det var NHL-stjärnan Elias Lindholm, 28, som fångat hennes hjärta.

Paret bestämde ganska snabbt att Annica skulle packa väskorna och flytta till Calgary i Kanada, där Elias spelar hockey i NHL-laget Calgary Flames.

Annons

Annica Englunds kamp att bli gravid

Annica har under åren varit väldigt öppen med parets önskan om att utöka familjen. Men dessvärre har det inte varit en enkel resa dit. Hon har öppenhjärtligt delat med sig av sin resa som kantats av flera missfall, komplikationer och misslyckade IVF-försök.

”Efter alla dessa år, tusen tårar, förluster och smärta... Så är det äntligen våran tur.”, skriver Annica och fortsätter:

”Vi blev så överraskade i somras och vi har varit så rädda för att förlora den här lillen. Men nu förstår vi att du behövde den här tiden för att bli ännu mer envis än din mamma och pappa, eftersom du stannade med oss. Vi längtar till mars då vi får träffa dig din lilla envisa krigare”

Paret avslöjar könet på bebisen: ”En miniversion av...”

Nu delar Annica med sig av vilket kön den lilla krabaten i magen har. Om mindre än tre månader kommer deras lilla son födas. På Instagram delar hon en video på när paret får reda på nyheten.

”Fjärde november fick vi reda på att vi är välsignade med en mini version av min favoritmänniska i hela världen. Jag är i sista trimestern och det är mindre än tre månader kvar till vi får träffa vår ängel”, skriver hon på Instagram.

FOTO: AP Photo/Paul Sancya, Eero Hannukainen/TT

Annons