Annica Englund och Elias Lindholm avslöjar könet på bebisen

Elias Lindholm, Annica Englund

Annica Englund och pojkvännen Elias Lindholm har länge kämpat med att bli med barn.
Men i höstas kom glädjebeskedet att Annica efter flera misslyckade försök, äntligen var gravid.
Nu avslöjar hon könet på bebisen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnet
0:35

Efter reklamen: Marie Serneholts största rädsla – lever i vattnet

(0:35)

Slå på ljud

Annica Englund, 32, blev känd genom sin medverkan i realityprogrammet Big Brother 2012. I huset fann hon kärleken i Marcelo Peña och paret höll ihop även på utsidan. Efter fem år tillsammans gjorde paret slut. År 2019 berättade Annica att hon träffat kärleken på nytt men ville inte tala om vem det var hon dejtade. Efter en lång tid av spekulationer avslöjade hon att det var NHL-stjärnan Elias Lindholm, 28, som fångat hennes hjärta.

Paret bestämde ganska snabbt att Annica skulle packa väskorna och flytta till Calgary i Kanada, där Elias spelar hockey i NHL-laget Calgary Flames.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Annica Englunds kamp att bli gravid

Annica har under åren varit väldigt öppen med parets önskan om att utöka familjen. Men dessvärre har det inte varit en enkel resa dit. Hon har öppenhjärtligt delat med sig av sin resa som kantats av flera missfall, komplikationer och misslyckade IVF-försök.

Men i november kunde Annica äntligen dela med sig av nyheten att paret väntar barn. I ett inlägg på Instagram berättade hon om glädjen.

”Efter alla dessa år, tusen tårar, förluster och smärta... Så är det äntligen våran tur.”, skriver Annica och fortsätter:

”Vi blev så överraskade i somras och vi har varit så rädda för att förlora den här lillen. Men nu förstår vi att du behövde den här tiden för att bli ännu mer envis än din mamma och pappa, eftersom du stannade med oss. Vi längtar till mars då vi får träffa dig din lilla envisa krigare”

Paret avslöjar könet på bebisen: ”En miniversion av...”

Nu delar Annica med sig av vilket kön den lilla krabaten i magen har. Om mindre än tre månader kommer deras lilla son födas. På Instagram delar hon en video på när paret får reda på nyheten.

”Fjärde november fick vi reda på att vi är välsignade med en mini version av min favoritmänniska i hela världen. Jag är i sista trimestern och det är mindre än tre månader kvar till vi får träffa vår ängel”, skriver hon på Instagram.

FOTO: AP Photo/Paul Sancya, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN