BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englund gravid – glädjebeskedet efter alla år

13 nov, 2022 
ANNICA ENGLUND
Influencern Annica Englund och pojkvännen Elias Lindholm ska äntligen bli föräldrar. Nu bryter Annica tystnaden om graviditeten.
Annons
Börje Salming: ”Mellan 500-600 stygn"Brand logo
Börje Salming: ”Mellan 500-600 stygn"

Influencern Annica Englund, 31, blev känd för hela svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan ”Big Brother”. Strax efter startade hon en skönhetsblogg som blev en av Sveriges mest besökta. Hon har även varit tillsammans med Paradise hotel-profilen Marcelo Peña, 32.

Men nu är Annica tillsammans med hockeystjärnan Elias Lindholm, 27, som till vardags lirar i NHL-laget Calgary Flames.

I flera år har paret försökt skaffa barn, men drabbats av flera missfall, komplikationer och misslyckade IVF-försök. Nu är deras tid äntligen kommen.

Annica Englund väntar barn med pojkvännen Elias

I ett inlägg på Instagram delar Annica med sig av glädjen.

”Efter alla dessa år, tusen tårar, förluster och smärta... Så är det äntligen våran tur.”, skriver Annica och fortsätter:

”Vi blev så överraskade i somras och vi har varit så rädda för att förlora den här lillen. Men nu förstår vi att du behövde den här tiden för att bli ännu mer envis än din mamma och pappa, eftersom du stannade med oss. Vi längtar till mars då vi får träffa dig din lilla envisa krigare”

FOTO: TT

Annons