Relationsakuten-profilen Anna Bennich första ord efter påstådda otroheten

Relationsakuten

Anna Bennich ska skilja sig från sin maken Andreas.
Nu bryter Nyhetsmorgon-profilen tystnaden om den påstådda otroheten i hennes tidigare äktenskap.
”Jag känner mig därför tvingad att gå ut med följande information”, skriver Anna på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här händer det oväntade med Mariette Hansson
0:30

Efter reklamen: Här händer det oväntade med Mariette Hansson

(0:30)

Slå på ljud

Anna Bennich, 49, är känd från Nyhetsmorgon. Sedan många år tillbaka har hon haft formatet Relationsakuten tillsammans med Nisse Edwall, 43.

I formatet besvarar duon tittarfrågor om relationer och Anna har rollen som relationsexpert. Men när det gäller Annas egna liv så har hon nyligen avslutat en relation. På Instagram bekräftade hon nämligen att hon och tidigare maken Andreas har skilt sig.

Anna Bennich bryter tystnaden om otroheten

I inlägget som hon delat på Instagram berättar hon att processen är tung men att beslutet var hennes. Vad som även kommer fram är att det ryktats om en otrohet, något som Anna väljer att bryta tystnaden om.

"Efter gränslösa kommentarer i mitt officiella Instagramkonto under gårdagen drogs olyckliga spekulationer igång även på andra ställen, kring huruvida min man är otrogen under en nu pågående 'hemlig kärleksresa. Jag känner mig därför tvingad att gå ut med följande information. Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad – och han är förstås fullt fri att resa på semester med vem han vill", skriver Anna i inlägget.

Skilsmässan är inte den första som Anna genomgår. I sitt sommarprat från 2020 som sändes i P1 berättade hon om hur livet var efter att hennes tidigare äktenskap tog slut.

Mitt under processen stod hon nämligen i just Nyhetsmorgon och svarade på frågor om skilsmässor medan hon skälv hade skilsmässopapprena i väskan.

– Jag har total blackout från hela samtalet, sa hon då i sitt sommarprat.

Anna satte Steffo Törnquist på plats under Nyhetsmorgon-sändningen

Blackout eller ej så är Anna en populär profil i programmet. Tidigare har Anna satt Steffo Törnquist, 67, på plats under en sändning. Det var när Anna höll på och besvarade en tittarfråga som Steffo plötsligt avbröt och sa sin åsikt om det hela. Detta varpå Anna sa till Steffo på skarpen.

– Men Steffo är det du eller jag som ska leverera svaret?, sa hon då upprört.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN