LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nyhetsmorgon-profilen Anna Bennich, från Relationsakuten skiljer sig

28 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Genom ett inlägg på Instagram meddelar Anna Bennich att hon skiljer sig från sin make Andreas, detta efter att hon känt sig tvingad att gå ut med nyheten eftersom det uppstått spekulationer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”Brand logo
Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”

Psykologen och relationsexperten Anna Bennich, 49, har under flera års tid varit ett frekvent inslag i TV4:s Relationsakuten, i Nyhetsmorgon, där hon pratar om bland annat stress, ensamhet och sociala relationer.

Anna kan även addera författare på sin meritlista då hon skrivit flertalet böcker om förhållanden, stress och ensamhet. Hon är även en flitig föreläsare inom dessa ämnen. Tidigare i februari, på alla hjärtans dag, medverkade Anna Bennich i Morgonpasset i P3 och gav råd om hur man bäst gör slut i en relation.

Nu meddelar hon alltså att hon och maken går skilda vägar.

Anna Bennich bekräftar skilsmässan på Instagram

Via ett inlägg på Instagram meddelar profilen att hon skiljer sig från sin make Andreas, detta efter att hon känt sig tvingad att gå ut med nyheten eftersom det uppstått spekulationer.

Annons

"Efter gränslösa kommentarer i mitt officiella Instagramkonto under gårdagen drogs olyckliga spekulationer igång även på andra ställen, kring huruvida min man är otrogen under en nu pågående 'hemlig kärleksresa.", inleder Anna sitt inlägg på Instagram och fortsätter:

"Jag känner mig därför tvingad att gå ut med följande information. Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad – och han är förstås fullt fri att resa på semester med vem han vill. Det pågår alltså ingen otrohet. Däremot är ju en separation som de flesta vet nästan alltid en ganska tung och sorglig process. Den önskar vi få ta hand om ifred, inte i sociala medier, fortsättningsvis. Vi hoppas att det kan respekteras.”

Annons