TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Skipper skyldig exmakens mamma miljonbelopp – men vägrar betala

02 okt, 2015 
Lotta Hofström
Efter en utdragen rättstvist slår Hovrätten fast att Anna Skipper ska betala tillbaka miljonlånet till sin tidigare svärmor, men tv-profilen vägrar.
Annons

Anna Skipper, 47, lånade 3 000 000 kronor av sin före detta svärmor i samband med ett husköpt i Turkiet i juni 2011. Hon och dåvarande maken Olof Skipper, 60, lovade att betala tillbaka snart. Men då inga pengar återbetalades skickade svärmodern Laila Skipper, 82, in en stämningsansökan 2012 – men ännu har 82-åringen inte sett röken av sina pengar. Orsaken är att Anna Skipper vägrar betala tillbaka.

– Hela historien är ofattbar. Jag är glad för min mors skull som länge levt med hotet att bli utslängd på gatan då Anna vägrat betala tillbaka skulden, säger Olof Skipper till Aftonbladet.

Anna Skipper med make Olof Pressträff: Start för 2,6 miljoner klubben 2009-02-12 (c) Lizzie Larsson / IBL
Anna Skipper med exmaken Olof Skipper lånade 3 miljoner kronor av svärmor. Foto: IBL

Anna Skippers bankkonto ekar tomt. Om exmaken säljer huset i Turkiet har Du är vad du äter-stjärnan dock råd att betala tillbaka lånet.

Annons

– Vi tycker att damen ska ha betalt. Problemet är fortfarande att Olof Skipper inte vill sälja deras gemensamma tillgång, huset i Turkiet. Han vill heller inte lämna över det till en bodelningsförrättare, uppger Anna Skippers advokat Carl Skarborg för Aftonbladet.

Det var Anna som tog tvisten vidare till Hovrätten – och där fastställdes domen återigen. Därför är tv-profilen nu dessutom skyldig att betala svärmoderns rättegångskostnad på 62 893 kronor.

– Det har pågått ett tag. Och jag skulle inte bli förvånad om Anna Skipper försöker undgå betalning även nu, säger Laila Skippers advokat.

Fordran på Anna Skipper har gått till Kronofogden, den är nu på hisnande 3 853 255 kronor.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons