Anna Sahlenes tvekan efter beslutet om barnen: “Väldigt kluven”

Anna ”Sahlene” Sahlin tvekar på om det är rätt eller fel att dela bilder på barnen i sociala medier.
Farmen VIP-aktuella Anna Sahlene delar ofta med sig bilder av sina barn på sociala medier. Nu börjar hon vackla i frågan om det är rätt eller inte att göra så.
Annons

Sångerskan Anna Sahlene, 42, syns just nu realityserien Farmen VIP på TV4. Där kämpar hon tillsammans med andra kändisar, så som Dogge Doggelito och Saga Scott, för att sköta en gård som man gjorde för hundra år sedan.

Anna Sahlene har två barn tillsammans med kärleken Jimmy Wahlsteen, 43. På Instagram delar hon med sig av bilder från sitt liv. Det innebär att det då och då dyker upp bilder på hennes barn, Lily och Orlando.

Annons

Nu börjar Anna fundera på om det är rätt att lägga upp bilder på barnen – trots att hon har deras godkännande.

I ett Instagram-inlägg visar hon en artikel där skådespelerskan Gwyneth Paltrow, 46, kritiseras för att ha lagt upp en bild på sin dotter Apple – trots att dottern inte ville det.

Annons

Jag känner mig träffad av detta och är väldigt kluven till att visa upp barnen. Jag menar, jag GÖR det ju, med deras medgivanden, men det är inte oproblematiskt, tycker jag”, skriver Anna Sahlene på Instagram.

Annas vändning efter orden

Anna berättar att hon för några år sedan inte tänkte så mycket på de bilder hon delade, i och med att hon inte hade så många följare.

Om mitt konto av någon anledning skulle explodera (det kommer det med största sannolikhet inte göra), ja, då skulle jag tänka till ännu mer”, skriver hon.

Anna Sahlenes äldsta barn, dottern Lily, är tolv år och håller på med skådespeleri. Hon tycker att det känns okej om hennes mamma lägger upp bilder av henne i jobbsammanhang. Men med Orlando är det en annan sak.

”Men nu imorse så lade jag ut en bild på en sovande Lando, så ljuvlig och go. Men jag inser nu att han nog inte alls skulle tycka om det. Så jag tar bort den”, skriver Sahlene.

Hon menar också att som förälder vill hon visa upp sina barn som hon är stolt över, men vacklar i om det är rätt att göra det.

Annons

Det finns inga svartvita svar i detta, utan varje förälder får ta sitt eget ansvar. Det viktigaste är barnens integritet och vilja, hur mycket vi än vill visa dem. Och det är ju så svårt att låta bli! Barnen är ju det finaste vi har”, skriver hon.

Stöttas av dottern

I kommentarsfältet får Anna Sahlene medhåll från sina följare.

Jag funderar också på samma sätt, speciellt när nu när barnen är äldre. Man är kluven, barnen lägger själv ut bilder på Instagram och Snapchat-story (eller vad det nu heter) men då väljer de själva”, skriver en person.

Inlägget har också lajkats av dottern Lily, något som Sahlene tackar för.

Tack för att du lajkar Lily, då kanske det betyder att jag tänker rätt. Men vänta nu, har du mobilen i skolan…?”, skriver hon.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Charlotte Brunzell

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…