Anna Nicoles dotter Dannielynn Birkhead har vuxit upp

Anna Nicoles Smiths dotter Dannielynn var bara ett år då hennes mamma dog i en drogöverdos.
Nu kommer hon för första gången ut i offentligheten – och går i sin mammas fotspår.
Slå på ljud

2007 gick en chockvåg över världen då Playboymodellen Anna Nicole Smith dog i en överdos av droger bara 39 i år gammal. Efter sig lämnade hon dottern Dannielynn Birkhead som vid tiden för sin mammas död bara var ett år gammal.

Sedan dess har Dannielynn levt utanför rampljuset tillsammans med sin pappa Larry Birkhead. Familjen liv har kantats av flera tragedier och i en intervju har Larry berättat att han aldrig försökt dölja något ur familjens historia men att han har försökt skydda henne från den destruktiva sida som fanns hos hennes mamma.

Larry Birkhead var länge Anna Nicole Smiths hemliga pojkvän. Det var inte förrän efter hennes död som det fastslogs att även är pappa åt dottern Dannielynn.

– Dannielynn vet i stort sett bara att hennes mamma var känd och hon vet om Daniel, har Larry tidigare sagt till Daily Mail.

Farmen-Pernilla anklagar TV4 och Richard för fusk
NU GRATIS

Tre dagar efter att Dannielynn föddes dog hennes bror Daniel då han var på ett besök hos sin mamma på sjukhuset. Daniel var bara 20 år vid hans död och precis som hans mamma skulle en obduktion senare via att dödsorsaken var en drogöverdos.

Går i mammas fotspår

Nu har åren gått och dottern Dannielynn är idag 14 år gammal. För första gången kliver hon nu ut i offentligheten då hon tillsammans med pappa Larry ska göra en dokumentär om sin mamma. I Tragic Beauty kommer Dannielynn att följa sin mammas fotspår och åker bland annat till staden Mexia i Texas där Anna Nicole spenderade många år under sin barndom innan hon blev känd.

Dannilynn Birkhead är idag 14 år gammal.

News.com.au har tagit del av ett pressmeddelande kring dokumentären och kan även avslöja att Dannielynn bland annat kommer att träffa Anna Nicoles gamla klasskompisar samt att dottern för första gången kommer att få se hennes mammas memorabilia från hennes liv och karriär.

– Dannielynn är en tonåring nu och hon vet inte speciellt mycket om sin mamma. Som en pappa vars barns mamma har dött så tänkte jag ”Varför inte åka tillbaka dit Anna har sina rötter? Där allt började. Om jag ska vara riktigt ärlig så visste jag inte heller speciellt mycket om Anna, ni vet, om hennes tidiga år, säger pappa Larry i en trailer för dokumentären.

Visste inte vem som var pappa

Länge var det okänt vem som var Dannielynns pappa. Bara 18 dagar efter sonen Daniels död gifte sig Anna Nicole Smith under stort hemlighetsmakeri med Howard K. Stern som tidigare varit Annas advokat under rättstvisten med oljemiljardären och exmaken J. Howard Marshall.

Det var inte förrän efter Annas död som det fastslog att det är Larry Birkhead som är pappa till Dannielynn och inte Howard Stern.

Efter Annas död hamnade dåvarande maken Howard K. Stern i en rättstvist med Annas mamma om vart hon skulle begravas. Tillslut dömde domstolen till Howads fördel och idag ligger Anna begravd bredvid hennes son på en gravplats i Bahamas.

LÄS OCKSÅ: 10 år efter Anna Nicole Smiths tragiska död - kärlekssveket mot sonen avslöjas

LÄS OCKSÅ: Elena Belle akut till sjukhus efter otäcka olyckan i skidbacken

FOTO: TT/Tragic Beauty

SENASTE NYTT!