TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolin visar – så ser hon ut innan och på jobbet

07 maj, 2021 
Anna Brolin
Anna Brolin är en erfaren programledare på TV4. Numera ser vi henne leda Efter fem på kvällarna. Nu visar hon upp förvandlingen hon genomgår inför varje sändning.
”Från redaktionskorridoren till studion”
, skriver hon och visar upp förvandlingen.
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

Journalisten och programledaren Anna Brolin, 40, har jobbat på TV4 i flera års tid. Förutom att jobba med kvällsprogrammet Efter fem så har hon genom åren jobbat med sporten och bevakat många fotbollsevenemang som EM och VM.

Förutom detta så roddar hon även TV4:s Farmen och ibland dyker hon upp som programledare i Nyhetsmorgon, hon är med andra ord en av TV4:s främsta programledare. Tillsammans med kollegorna Henrik Alsterdal och Maximilian Artell leder hon Efter fem främst på torsdagar och fredagar.

Därför tog Anna Brolin över som programledare för Farmen

För snart ett år sedan var det dock många tv-tittare som blev förvånade då Anna plötsligt saknades i sin vanliga roll som programledare för Efter fem.

Tittarna skulle snart få ett svar, då TV4 var snabba med att förklara att Anna tagit över programledarrollen för Farmen efter att tidigare programledaren Paolo Roberto tvingats lämna kanalen med omedelbar verkan i fjol.

Annons

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sa Anna Brolin i samband med kanalens besked.

Anna Brolins ärliga bild – visar förvandlingen innan sändning

Anna Brolin är även flitig på sociala medier där hon ofta delar med sig av bilder hur vardagslivet ser ut. Ofta får vi se bilder på barnen Elton och Lionel, men även Annas make Jesper Rodhborn.

Nyligen publicerade hon än bild på hur hon ser ut när hon kommer till jobbet, följt av hur hon ser ut inför sändning.

Till bilden skrev hon: ”Från redaktionskorridoren till studion. Det kan hända att man tar ”casual” ett steg längre när man vet att man får hjälp av @siroun.stylisttv4 och @kokotosanna några timmar senare. Förevigad av @raniashemoun i korridor”.

Annons

På bilden syns Anna hur hon såg ut när kom till jobbet med vardagskläder och det är en märkbar skillnad hur hon ser ut senare inför sändning – då stylad från topp till tå!

Flera av kollegorna på kanalen hyllar nu Anna för bilden.

Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani var snabb med att kommentera: ”HELT underbar i båda skepnaderna”.

Även Tilde de Paula Eby berömde Anna Brolin och gav henne en komplimang.

Ljuvlig i alla skepnader!”, skrev hon.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons