LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins bebislycka – visar upp nya tillskottet: ”Ett nytt liv”

03 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Anna Brolin
Programledaren Anna Brolin visar upp bebislyckan på Instagram.
Genom ett nytt inlägg visar hon upp nytillskottet i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"Brand logo
Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"

Programledaren Anna Brolin, 42, är ett välkänt ansikte för många svenskar och har under flera år synts i tv-rutan, bland annat i TV4:s eftermiddagssatsning Efter fem och dokusåpan Farmen.

Under våren 2022 var Annas kärleksliv en stor snackis då hon och maken Jesper Rodhborn, 47, berättade att de valt att skilja sig efter 9 år som gifta. Det var genom ett inlägg på Instagram som paret meddelade att det skiljs åt som vänner och poängterar samtidigt att deras gemensamma söner Elton och Lionel är deras största prioritet.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Annons

Anna Brolins ord om föräldraskapet efter skilsmässan

I en intervju med tidningen Amelia har Anna tidigare berättat om hur hon och ex-maken ser på föräldraskapet efter skilsmässan och att de fortsatt kommer bra överens när det kommer till barnen.

– Deras pappa och jag verkligen har en samsyn i att barnen är det absolut viktigaste och det är jag väldigt, väldigt glad för. Vårt mål är att vara så bra co-parents som det bara går och vi har varit på både skidsemestrar och höstlovssemester ihop, säger Anna och fortsätter:

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för.

Anna Brolin om bebislyckan i familjen

På Instagram kunde Anna nyligen dela med sig av en annan lycka i familjen – Elton och Lionel har nämligen fått en kusin och Anna har således blivit faster.

Annons

”Ett nytt ljuvligt liv. Nya titlar. En liten kusin. Känslan att få vara en faster. Och mest av allt grattis till er skatt”, skriver Anna under bildspelet.

I kommentarsfältet öser det in gratulationer till både faster Anna och till den lilla pojkens föräldrar.

”Söööt. Grattis faster Anna!!”, skriver en.

”Grattis faster Anna!”, skriver en annan.

”Men faster Anna då, vilken sötnos så söööt så!”, skriver en tredje.

”Grattis till föräldrarna... och faster förstås.”, skriver en fjärde.

Till Hänt kan Anna berätta att hon ser framemot att spendera den stundande påsken med det nya tillskottet i familjen.

"Jag hoppas att jag får dela ut en påskpuss till nytillskottet i släkten som jag blivit faster till. En bedårande liten pojkbebis.", skriver Anna i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons