TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolin ryter ifrån – efter elaka orden om hennes kropp: ”Förbannad”

16 maj, 2023 
Anna Brolin
Den folkkära programledaren Anna Brolin har synts i tv i flera år.
Men att synas offentligt kan ha sina för och nackdelar.
Nu sätter Anna ner foten efter flera kommentarer om hennes utseende.
Annons
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Anna Brolin, 43, är ett välkänt ansikte för många svenskar och har under flera år synts i tv-rutan, bland annat i TV4:s eftermiddagssatsning Efter fem och dokusåpan Farmen. Men att synas i tv-rutan har såklart både positiva och negativa sidor.

Anna Brolin slår tillbaka mot tittarna – efter kommentarerna om utseendet

Något som är negativt är att Anna upplevt flera elaka kommentarer rörande hennes utseende genom åren. I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu om hur tufft det är att få sådana typer av kommentarer.

– Absolut, det har jag gjort. Det där sitter också i, jag är uppvuxen på 80-talet och 90-talet då det var någon form av bantningshets. Jag kan tycka det är jobbigt att få kommentarer och vissa dagar är man mer sårbar. Vi har ändå väldigt snälla tittare, men det är klart att det kan förekomma extremt elaka kommentarer. Det finns ju de där trollen som opererar och när det kommer till dem kanske man får vara lite vaksam på hur mycket man ska ta åt sig, säger hon till tidningen.

Annons

Numera blir Anna mest arg när hon får motta sådana typer av kommentarer. Men medger att det kan kännas tungt ibland när någon tar friheten att kommentera hennes utseende.

– Jag har gått igenom två graviditeter och känner att kroppen har förändrats, men resultatet är att jag har fått två väldigt fina barn. Då får man vara tacksam och kanske acceptera sina skavanker lite mer. Så ja, jag har nog blivit både mer hårdhudad, men också mer förbannad på det faktum att andra kan lägga ner tid på att vara elaka, säger hon.

Anna Brolin om skilsmässan från Jesper Rodhborn

Anna Brolin var tidigare gift med Jesper Rodhborn, efter 9 år som gifta berättade att de valt att gå skilda vägar.

Det var genom ett inlägg på Instagram som ex-paret meddelade att det skiljs åt som vänner och poängterar samtidigt att deras gemensamma söner är deras största prioritet.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Annons