LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins nya besked om hälsan – svåra tiden: ”Värsta smärtan”

22 apr, 2023 
Anna Brolin har haft det tufft på sistone, nyligen gick hennes korsband av när hon spelade paddel.
Nu någon månad senare kan Anna komma med ett nytt besked om hälsan.
”Den värsta smärtan”, skriver Anna.
Annons
Storbråket mellan Viktor och Asiatou i FarmenBrand logo
Storbråket mellan Viktor och Asiatou i Farmen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Anna Brolin, 42, är ett välkänt ansikte för många svenskar och har under flera år synts i tv-rutan, bland annat i TV4:s eftermiddagssatsning Efter fem och dokusåpan Farmen.

Anna Brolin om skilsmässan från Jesper Rodhborn

Men det är inte bara fullt upp med karriären, Anna fokuserar även på familjelivet med sina två söner Elton och Lionel. Under våren 2022 var Annas kärleksliv en stor snackis då hon och maken Jesper Rodhborn, 47, berättade att de valt att skilja sig efter 9 år som gifta.

Det var genom ett inlägg på Instagram som ex-paret meddelade att det skiljs åt som vänner och poängterar samtidigt att deras gemensamma söner är deras största prioritet.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Anna Brolin berättar om kampen med hälsan – tuffa tiden efteråt

Anna är en fena på sociala medier – där vi kan följa både upp och nedgångar i livet. Under en tid har vi kunnat se Anna med kryckor både på sociala medier och i Efter fem. När Hänt når Anna berättar hon om vad som hänt.

Annons

”Jag rehabar för fullt efter att mitt korsband gick av på padelbanan. Kryckorna har jag ställt åt sidan ett tag men inga långa promenader får göras än” , skriver hon i ett meddelande.

Anna berättar även att det är en lång rehab som väntar framöver.

”Den värsta smärtan har lagt sig men jag inser att det är lång rehab som väntar. Så det senaste inredningsinköpet är en begagnad träningscykel som står inklämd i hallen.Ungefär så är status. Men det funkar fint att jobba iaf. Jaga vilda barn är svårare”

Nyligen ägde ELLE-galan rum och på Instagram kunde vi se hur Anna Brolin preppade inför den storslagna kvällen. Hon publicerade även en story där hon taggade alla som skulle hjälpa henne med smink, hår och kläder.

”Kämpa alla som ska styra upp”, skrev hon.

Screenshot Anna Brolins Instastory

Senare dök Anna upp på röda mattan och hon såg verkligen fantastiskt ut.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons