LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin om avskedet med sonen – nya bilderna visar: ”Otroligt tacksam”

07 jul, 2023 
Moa Risberg
Anna Brolin och ex-maken gick skilda vägar för ungefär ett år sedan.
Nyligen fick Anna och barnen ta farväl av hemmet efter en vattenskada.
Nu delar hon med sig av familjens senaste avsked – till sonens förskola.
Annons
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin, 42 är programledaren som ofta syns i rutan i såväl sport-sammanhang som TV4:s eftermiddagsprogram Efter fem. Nu är Anna aktuell med ett nytt projekt, något som har gått att se på hennes Instagram.

Hon är nämligen i full gång med att spela in den kommande säsong av TV-programmet Farmen som ska sändas på TV4 fram över.

På Instagram delar hon även med sig av bilder från hur hon tillsammans med barnen har bott i en barack på platsen för inspelningen. Eftersom familjen var tvungna att lämna Annas nya lägenhet efter en otrevlig upptäckt.

Efter beskedet i den nya lägenheten

Det är ungefär ett år sedan Anna och ex-maken Jesper Rodhborn 47, gick ut med beskedet att de går skilda vägar. Sedan dess har de fortsatt vara goda vänner och de gör allt för sina söner Elton och Lionel.

Efter separationen flyttade Anna in i sin nya lägenhet på Södermalm i Stockholm nära ex-parets förra boende. Där hon planerade att bo tillsammans med barnen, innan de gjorde upptäckten av vattenskadan som hon fått i köket.

Annons

I och med reparationen har familjen tagit avsked från sitt hem under en period, då köket var i behov av rivning och reparation, något som Anna berättade i ett inlägg på Instagram.

Anna Brolin om avskedet med sonen – nya bilderna visar

Efter att Anna och barnen behövt lämna lägenheten tog det inte slut på avskeden för familjen. Nyligen delade hon med sig att det var dags för familjen att ta ett ytterligare farväl.

Denna gången var det nämligen sonen som blivit stor nog för att lämna förskolan. I ett inlägg beskriver hon den stora och känslosamma dagen för henne och sonen.

Oklart om det funnits någon stoltare än killen som lämnade förskolan med sin alldeles egna vädermaskin. Också oklart om det går att känna mer värme till alla förskoleår som lämnas bakom och till alla heeeelt otroliga pedagoger. Så otroligt tacksam för alla harmoniska hämtningar och lämningar och allt som ni lärt och givit våra barn. Mina verkliga vardagshjältar varje dag i alla år och jo mormor och morfar fick såklart ta del av vädermaskinens alla funktioner;)

Annons