ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin om att lämna Farmen – nu avslöjar hon nya tv-uppdraget

09 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Jennifer Iversen
Anna Brolin
Anna Brolin är en välkänd TV4-profil och har länge synts i tv-rutan.
Nu kommer hon med ett framtidsbesked om Farmen.
Kommer hon fortsätta?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Den omåttligt populära programledaren Anna Brolin, 42, är ett välkänt ansikte för många svenskar och har under flera år synts i tv-rutan, bland annat i TV4:s eftermiddagssatsning Efter fem och dokusåpan Farmen.

– Vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, sade Anna 2020 om att ta över Farmen.

Anna Brolin om svåra skadan i knät

”Jag rehabar för fullt efter att mitt korsband gick av på padelbanan. Kryckorna har jag ställt åt sidan ett tag men inga långa promenader får göras än” , förklarade hon i ett meddelande till Hänt.

Annons

Anna berättade även att det är en lång rehab som väntar framöver.

”Den värsta smärtan har lagt sig men jag inser att det är lång rehab som väntar. Så det senaste inredningsinköpet är en begagnad träningscykel som står inklämd i hallen.Ungefär så är status. Men det funkar fint att jobba iaf. Jaga vilda barn är svårare”

Anna nu är på benen igen och har kunnat ställa undan kryckorna allt oftare. När Hänt nyligen träffade Anna på invigningen av Kolmården kunde hon ge en uppdatering om skadan i knät.

– Det suger faktiskt om man får säga så men korsbandet är av så jag fortsätter med min rehab. Det är klart att det har varit jättejobbigt men nu kan jag gå iallafall. Jag är väldigt tacksam, för man sänker ju tacksamhetsnivån, nu är jag tacksam att jag kan gå ut med soporna själv och att jag kan ta hand om barnen framförallt. Det är det viktigaste, säger Anna.

Anna Brolin om framtiden i Farmen

Förutom att rehaba knät jobbar Anna för fullt med Efter fem. Men om det blir någon ny säsong av Farmen i sommar kan hon dessvärre inte svara på. Anna kan nämligen avslöja för Hänt att hon har något nytt på gång under sommaren .

Annons

– I sommar så har jag något på gång, något jag inte får säga riktigt än, säger Anna.

Men det är i tv-rutan?

– Ja exakt, det är det. Men jag kan tyvärr inte säga något än men ja, det är ett jobb.

Om det nya uppdraget kommer krocka med Farmen-inspelningarna i sommar är därmed oklart. Och Anna kan dessvärre inte ge något klart besked om det blir ännu en säsong av den uppskattade dokusåpan, eller inte.

– Det får vi se. Det kan absolut bli mera Farmen. Jag kan inte säga mer än så.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons