Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books lycka över nya boendet: ”Allt vi kunnat önska oss”

Anna Book och maken Robertos husköp

Under hösten och vintern har Anna Book och maken Roberto Toledano letat efter sitt nya drömboende. Nu bekräftar Anna att de hittat rätt hus och beskriver lyckan de känner över flytten.

I snart 20 år har artisten Anna Book, 48, och maken Roberto Toledano, 50, bott i lägenhet. Men drömmen om att en dag bo i hus har alltid funnits där. Under hösten bestämde sig makarna att följa sina drömmar och köpa ett hus, något Anna Book berättade om på sin blogg.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Det här med att vi flyttar… det har endast att göra med att vi så länge vi kan minnas, i cirka 19 år faktiskt, så har vi pratat om att vi skulle vilja pröva på att bo i hus. Och den drömmen och känslan har aldrig lämnat oss. Så när Roberto bestämde sig för att sälja bostadsrätten i år, så var det för att han kände att nu var det dags att följa våra hjärtan och vår dröm”, skriver Anna på bloggen.

När Anna Book bröt tystnaden om flytten var familjen mitt i husletandet. Men nu, några månader senare, kan Anna konstatera att de hittat rätt.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skriver Anna på sin blogg.

Håller adressen hemlig

Flyttlasset kommer bli av tidigare än planerat, och enligt Anna kommer dagen D vara om bara några veckor. Vart flytten bär av vill hon dock hålla hemligt ett tag till.

”Tids nog kommer jag även att dela med mig VART ( vilken kommun ) vi flyttar till. Men just nu kommer vi fortsätta att hålla det privat, hoppas på lite förståelse för det? Nu kommer det bli mycket trix och fix och jag kommer dela med mig utav resan fram till vår flytt, men i min och familjens takt”, skriver hon.

Hon konstaterar:

”Jag och övriga familjen är så lyckliga, spända, förväntansfulla och genuint tacksamma att vår mångåriga dröm nu går i UPPFYLLELSE”.

LÄS MER: Anna Book svarar på kritiken efter avslöjandet om nya framtidsplanerna

LÄS MER: Anna Books glädje över flytten – avslöjar ovanliga detaljen

LÄS MER: TÄVLING: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: Ola Axman/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!