Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Book svarar på kritiken efter avslöjandet om nya framtidsplanerna

31 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Anna Book om nya framtidsplanerna
Anna Book har ett hemligt projekt på gång framöver. Nu får sångerskan kritik av sina bloggläsare.
Annons

Anna Toledano Book, 48, har ett händelserikt liv just nu. Hon och maken Roberto Toledano, 50, har brutit upp från lägenheten i Solna för att nu leta efter sitt drömhus. I nästan 20 år har paret pratat om att bo i hus och nu är drömmen på väg att gå i uppfyllelse.

På sina sociala medier har Anna Book den senaste tiden hintat om att hon har ett nytt, hemligt projekt på gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Igår hade vi hemligt besök här hemma, visserligen bara i 2 timmar. Men det var så trevligt. Önskar jag kunde berätta mer…men i nuläget kan jag inte det tyvärr.” skrev hon på bloggen.

Några av läsarna kritiserade då sångerskan för att hon inte berättade mer om sitt nya, hemliga projekt.

“En sak som jag inte förstår; om man har haft ett hemligt besök som man inte får berätta om, varför skriver man ens om det?” skrev en läsare.

Annons

Därför kan Anna Book inte berätta allt på sin blogg

Anna förklarar nu i ett nytt blogginlägg varför hon valt att bara dela med sig av vissa delar av sitt liv, och varför hon inte alltid berättar exakt allting.

“Jag vill börja med att förklara en sak, om det nu är möjligt. Men detta är ju min blogg och det kommer att komma och ske många förändringar här framöver och över tid… Men det kommer ta just lite tid och kräva tålamod ( som jag har ) och det betyder att saker och ting kommer att ske i min takt. Jag har helt fria händer att sköta min blogg precis som det passar mig bäst. Jag förstår att det kan kännas lite knasigt eller svårt att greppa, men så är det faktiskt.” skriver hon.

Anna Book berättar också att ibland vill berätta allt, men inte kan.

“Jag har nämligen tidigare i mitt liv öppet och så fort jag haft något på gång, glatt berättat detta för allt och alla, innan det ens hunnit landa i mig själv. Jag har rusat in i projekt som jag inte ångrar, men OM jag inte hade varit så spontan och generös med MITT. Så kanske, bara kanske hade jag fattat ett annat beslut trots allt.”

Nu får vi helt enkelt bara vänta med spänning på Anna Books avslöjande om vad hon egentligen har i kikaren framöver.

FOTO: TT

Annons