Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books glädje över flytten – avslöjar ovanliga detaljen

Anna Book letar hus

Anna Book och maken Roberto Toledano har husdrömmar och letar nu efter det perfekta nya boendet i Stockholmstrakten.

Efter snart 20 år i lägenhet har Anna Book, 48, och maken Roberto Toledano, 50, bestämt sig för att följa sina drömmar och köpa ett hus. På sin blogg berättar Anna Book om husletandet och vilka krav hon har på sitt framtida boende.

”Det här med att vi flyttar… det har endast att göra med att vi så länge vi kan minnas, i cirka 19 år faktiskt, så har vi pratat om att vi skulle vilja pröva på att bo i hus. Och den drömmen och känslan har aldrig lämnat oss. Så när Roberto bestämde sig för att sälja bostadsrätten i år, så var det för att han kände att nu var det dags att följa våra hjärtan och vår dröm”, skriver Anna på bloggen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hon fortsätter:
”Ska vi kasta bort fler år på att drömma? Nej, självklart inte! Man måste följa sin övertygelse och våga prova något nytt. Så nu kastar vi oss ut i villadjungeln och letar lite här och där, vitt och brett. Och vad mycket fina hus vi ser”.

Under husletandet har Anna och Roberto upptäckt flera nya delar av Stockholm som de tycker om, både i stan och strax utanför. Tidigare har familjen bott i Solna. Anna skriver att hon är glad och stolt över att de inte låst sig fast vid någon specifik kommun.
”Det gjorde vi nämligen när vi för många, många år sedan pratade hus, och då kom vi ingen vart. Så går det när man begränsar sig och inte vågar gå utanför sina trygga zoner. Men vi gör sällan om ett misstag, så nu ser vi enbart möjligheter och är öppna för hela marknaden. Och då blir möjligheterna genast lite bättre”, skriver Anna.

För Anna Book är det viktigt att huset matchar familjens behov – och får dem att känna någontingHon poängterar att de inte är i behov av en stor herrgård eller en toppmodern villa på flera hundra kvadratmeter – men det finns ett krav.

”Det är att det kommer då INTE bli ett hus UTAN garage!!!! För det om något, har min älskade man Roberto verkligen (jag menar veeeeerkligen) drömt om så länge jag kan minnas utav våra snart 21 år tillsammans. Ett garage. Och det är ju självklart att han ska få sitt garage. Och tänk….. när vi flyttar, så kommer vi ha firat 21 år tillsammans, och vår gemensamma dröm om ett litet mysigt, personligt och eget hus. Kommer ha slagit in och blivit sann. Det känns helt overkligt just nu!!! Men vi vet att det kommer ske”.

Efter sin medverkan i Arga snickaren VIP och ett uppmärksammat bråk med Anders Öfvergård, 50, bestämde sig Anna Book för att sälja lägenheten i Solna i Stockholm i januari.

– Jag känner att jag har gjort mitt här. Jag har egentligen aldrig velat flytta hit, Solna är inte riktigt min grej. Men det har varit svårt att ge upp den, vi trivs bra i lägenheten för den är mysig och den ligger centralt, sa Anna Book då till Aftonbladet.

Anna Book och maken Roberto Toledano lade ut den 134 kvadrameter stora femrummaren till försäljning med ett utgångspris på 6,8 miljoner. Lägenheten gick inte att hitta på Hemnet som många andra lägenheter, men gick att kika på – och köpa – via en mäklare

I Arga snickaren VIP kom Anna Book och programledaren Anders Öfvergård mindre bra överens – meningsskiljaktigheter som ledde till ett uppmärksammat bråk. Efter att han varit hemma och fixat i lägenheten anlitade Anna Book en annan snickare för att rätta till det som han gjort, då hon hävdade att vitvarorna inte fungerade.

LÄS OCKSÅ: Anna Books beslut efter pausen: ”Bättre sent än aldrig”

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen jublar efter Anna Books framtidsavslöjande

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!