Anna Book om relationen till Pernilla Wahlgren idag efter bråken

Anna Book & Pernilla Wahlgren

Anna Book och Pernilla Wahlgren har varit i samma bransch i många år.
Nu sätter Anna ner foten efter en händelse på Instagram – och berättar hur relationen till Wahlgrens värld-stjärnan ser ut idag.

Anna Book är en av Sveriges mest kända artister och har idag en lång karriär bakom sig. Redan som 16-åring slog hon igenom med låten ABC, och länge var det låten som var på allas läppar. Men ABC-dängan är långt ifrån den enda hit hon har haft genom åren. Några år senare kunde man nämligen se henne i Melodifestivalen med låten Samba Sambero, och även låten Himmel för två hade stor genomslagskraft. Artisten har också varit med i flera olika tv-program så som Let's dance och Biggest loser VIP, där hon dessutom kammade hem den ärofyllda vinsten.

LÄS MER: Filips plötsliga barnbesked med Peg Parnevik

Idag kan man följa artisten och hennes liv på sociala medier där hon ofta delar med sig av både härliga bilder och videos. Men på senaste tiden har tonen varit betydligt allvarligare. Nu rasar hon efter en händelse med Pernilla Wahlgren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Books ilska efter händelsen

Det är nämligen så att någon har skapat ett fake-konto med namnet ”Anna Book hatar Pernilla Wahlgren” på Instagram. Detta gör Anna rasande, och på hennes Instagram sätter hon nu ner foten.

”Så vansinnigt trött på fake konton som enbart skapas för att förstöra för en människa! Dagliga trakasserier är fan inte normalt. NÄR ska det räcka??!! Kommer ALDRIG förstå den typen av hat. Då kan man verkligen inte må bra!”, skriver hon.

Anna Book berättar att hon snabbt anmälde kontot och att det nu äntligen har tagits bort.

Relationen till Pernilla Wahlgren idag

Anna och Pernilla har länge varit i samma bransch, och senast som förra året hade de ett litet tjafs som hade eskalerat efter att Pernilla kommenterat att Anna använder filter på Instagram. Men att Anna skulle känna något slags hat mot Pernilla verkar däremot inte stämma. I ännu ett inlägg på Instagram tydliggör hon den saken.

”JAG hatar absolut INGEN människa" Tvärtom så tror jag på att älska och förlåta. Då hat inte är sunt samt bara leder till att man själv mår dåligt. JAG MÅR BRA och önskar andra människor gott i livet”, skriver Anna Book och fortsätter:

”Fruktansvärt att få sitt eget namn draget i smutsen på det här viset. Så vidrigt gjort. På det så kränker man ytterligare personer, i detta fall Pernilla. Detta är inte okej.”

LÄS OCKSÅ: Anna Book om förändringen i relationen med barnen

LÄS OCKSÅ: Så träffades Måns Zelmerlöw och Ciara – sanningen om första mötet

SENASTE NYTT!