LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Books dotter Felicia till sjukhus efter olycka: ”Lider med henne”

18 mar, 2022 
Lovisa Ström
Anna Book, Felicia Book
Anna Books äldsta dotter heter Felicia.
Nu berättar hon om den hemska situationen som drabbat henne.
”Jag lider så med min dotter”, skriver hon.
Annons
Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s danceBrand logo
Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s dance

Den berömda ABC-sångerskan Anna Book, 50, har varit tillsammans med sin kärlek Roberto Toledano, 52, i drygt 23 år nu. För Expressen har hon tidigare berättat hur de håller kärleken vid liv.

– Vi har väldigt mycket respekt för varandra och vi kommunicerar med varandra. Vi pratar om allt. Om sånt som är viktigt och jobbigt och härligt och tar inte varandra för givet, sa hon då.

Men innan sångerskan träffade Roberto var hon tillsammans med Mehmet Yurdagül, som hon har dottern Felicia Book med.

Nu berättar en förtvivlad Anna om det hemska som drabbat sin dotter.

Anna Books relation till barnen Antonio, Vanessa och Felicia

Anna har tre barn, Antonio Toledano, Vanessa Toledano och äldsta dottern Felicia, och har en väldigt fin relation till de alla.

Annons

Men nu börjar de bli stora och under en frågestund på Instagram berättade Anna hur hon känner inför att de snart kommer att flytta hemifrån.

”Tomt blir det ju så klart. Man varför skulle jag som mamma eller vi som föräldrar tycka att det var tråkigt? Det är livets gång och så det ska vara. Däremot är jag och min man otroligt tacksamma för vårt liv med barnen och att vi har den relationen vi har”, skrev hon då.

Anna Book i tårar över dottern Felicia – efter hemska olyckan

Att vara förälder innebar att vara med sina barn genom både upp- och nedgångar, och den senaste tiden har Anna varit med sin dotter i det sistnämnda.

På Instagram berättar hon nämligen att Felicia har skadat sig, och det är en minst sagt upprörd Anna som skriver:

Annons

”Visar inte det hemskaste på bilden för många är känsliga, men jag lider så med min dotter som i fredags klämde sitt finger i en dörr. Den blåste igen rakt på fel ställe har vi fått konstaterat.”

Men Felicia hade inte tid att uppsöka en läkare när det hela inträffade då hon behövdes på jobbet, och under hela helgen jobbade hon därför på. Men till slut tvingade Anna henne att åka in till sjukhuset.

”Igår gick det inte längre och jag sa till henne att hon verkligen måste åka in eftersom fingret såg riktigt illa ut. Hon kunde inte ens sträcka ut det.”

Sagt och gjort, mor och dotter åkte in till sjukhuset och efter att ha röntgat fingret kunde de konstatera att det var brutet och delvis krossat. Det hela ledde dessutom till att Felicia var tvungen att åka in ännu en gång för att skära bort hela nageln.

”Hon har befunnit sig på Danderyds sjukhus sedan klockan 14 och där har de bedövat fingret och skurit bort hela nageln. Sen ska hon få en skena hos specialisten som hon måste bära i minst 6-8 veckor, kanske till och med 12-14 veckor”, skriver Anna och fortsätter:

”Vad en liten olycka kan ställa till med och sjukt att gå med ett brutet/krossat finger i en vecka innan de riktiga faktiskt hjälpen infinner sig. Kom hem nu Felicia, så ska vi ta hand om dig.”

FOTO: TT

Annons