LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books dotter Felicia ryter ifrån efter mammans ord: ”Lägg ner”

20 feb, 2023 
Anna Books dotter Felicia
Anna Book har blivit konfronterad av sin äldsta dotter Felicia.
I podden Nemo möter en vän berättar hon om händelsen.
– Gå bara vidare och släpp det, berättar Anna att Felicia sa till henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelyckaBrand logo
Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka

Det har snart gått hela 40 år sedan artisten Anna Book, 52, gjorde entré i rampljuset. Sedan dess har vi fått se henne i många olika tv-format, bland annat Biggest loser VIP, Fångarna på fortet och nu senast Herre på täppan på discovery+.

I det sistnämnda programmet träffade Anna Nemo Hedén, 36, som blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Kungarna av Tylösand. Idag jobbar Nemo med sin omåttligt populära podcast Nemo möter en vän, som denna vecka gästas av just Anna Book.

Dottern Felicias ord till Anna Book: ”Det där får du släppa”

I podcasten pratar duon om att Anna är väldigt ärlig och ofta säger vad hon tycker. Tv-profilen förklarar då att hon uppskattar när människor i hennes närhet visar samma ärlighet tillbaka.

Annons

– Jag uppskattar när människor säger till mig av omtanke och kärlek, säger hon i podden.

Anna Book fortsätter sedan med att ge ett exempel från sin vardag. Nyligen blev hon nämligen tillsagd av sin dotter Felicia Book, 31.

– Jag hade en diskussion med Felicia häromdagen och jag hade en uppfattning om en situation och hon ba ”fast vet du vad mamma, det där är bara du själv som fabricerar det där i ditt huvud. Helt allvarligt talat, det där får du släppa. Det där har att göra med att du känner dig otillräcklig. Det finns inga men här. Det är så här mamma. Lägg ner. Gå bara vidare och släpp det”, säger hon.

Anna blev lite ställd av dotterns kommentar men tog samtidigt åt sig av det hon sa.

Anna Book om Felicias relation till sin biologiska pappa

Anna har en väldigt nära relation till sina barn och pratar ofta och gärna varmt om sin familj. När hon i höstas gästade Bathina Philipssons podcast Bathinas skilda möten pratade Anna Book om just dottern Felicia och varför hon inte har en relation till sin biologiska pappa.

– Det måste komma från båda hållen. Som Felicia sa, ”jag är trött på att vara the bigger person, jag har fått vara den hela mitt fucking jävla liv”. Då är det inte så konstigt att man kanske ballar ur, förklarade hon då.

Anna Books make, Roberto Toledano, 54, är desto mer närvarande i Felicias liv. Makarna har hållit ihop i över 20 år och är idag bosatta i en villa Sigtuna.

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4 play

Annons