Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books beslut om förändring efter tuffa tiden

Anna Book om svåra tiden innan flytten.

Anna Book och maken Roberto Toledano har länge letat efter sitt drömhus och i februari avslöjades att de köpt ett hus på landet. Nu berättar Anna Book att hon lämnar Frösunda port – och det är med blandade känslor.

Anna Book, 48, och maken Roberto Toledano, 50, har de senaste 20 åren bott i lägenhet. Hela tiden har de närt en dröm om att bo i hus. Och nu har den drömmen äntligen blivit verklighet.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I februari kom beskedet att paret hittat sitt drömhus – och köpt det.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna Book i februari på sin blogg.

Nu har flyttlasset gått och Anna Book lämnar Frösunda Port i Solna utanför Stockholm, där hon bott i många år med sin familj. Och det är med blandade känslor hon tackar för tiden i det gamla bostadsområdet.

Jag har älskat och hatat att bo i Frösunda Port i Solna kommun, det har känslomässigt ibland varit den sämsta platsen att bo på (enligt mig!) MEN OCKSÅ DEN BÄSTA på så många sätt under småbarnsåren med alla bekvämligheter på nära håll …”, skriver Anna Book på bloggen.

Blir bättre efter flytten

Anna Book skriver att närheten till stan har gjort att hon på ett sätt har tappat respekten för tiden, i och med att allt ligger så nära. Enkelheten och närheten har varit ett problem, menar Anna.

”Jag kände även tex. att planeringen med mat gick åt helvete när man bara bor 30 sekunder från mataffären och man springer till Mall Of Scandinavia och okynneshandlar också i tid och otid, för att man har allt så tillgängligt”, skriver Anna Book.

Hon fortsätter:

Jag slutade helt enkelt att använda hjärnan till att planera och strukturera ALLT i livet egentligen. Och det har jag mått fruktansvärt dåligt utav – men det kommer det bli ändring på nu, när vi flyttat ut på landet”.

LÄS MER: Anna Books starka ord efter tuffa beskedet: “Uppgiven”

LÄS MER: Anna Books lycka över nya boendet: ”Allt vi kunnat önska oss”

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!