LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anna Books sjukdomsbesked – nu berättar hon: ”Oroar mig”

01 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Anna Book
Artisten Anna Book delar ofta med sig av sitt liv på sociala medier.
Men allt är inte en fröjd.
Nu berättar hon om sjukdomsbeskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

Den folkkära artisten Anna Book, 51, fick sitt stora genomslag när hon 1986 ställde upp i Melodifestivalen med låten ABC. Bidraget kom på en femte plats men blev extremt populär bland det svenska folket. Hon ställde även upp i tävlingen 1987 med bidraget Det finns en morgondag, och sedan igen 20 år senare med bidraget Samba Sambeiro.

Idag är Anna en välkänd svensk profil som lever lite utanför rampljuset. Familjen och hälsan är det centrala i Annas liv, men då och då gör hon en välkomnad comeback i tv-rutan.

Anna Book berättar om planerna framöver

Senast vi såg henne i tv-rutan var när hon medverkade i Kanal 5:s nya satsning Herre på täppan. Men det verkar som att Anna har fler spännande saker på gång, vilket hon hintade om till Hänt tidigare i vintras. Men vad exakt det handlar om är inget hon vill gå ut med ännu.

Annons

– Jag har mycket fint att se fram emot, speciellt på det privata planet, som jag inte kommer att gå in på. Någonting väldigt väldigt snart faktiskt redan till helgen men det kan jag inte heller gå in på, så mycket överraskningar, men det är kul, berättade Anna då.

Vidare förklarar Anna att det handlar om små saker men att det gör henne glad ändå.

– Det är väl oftast så tycker jag, att det är de små sakerna som gör den stora skillnaden, så jag har mycket att se fram emot, just privat liksom.

Anna Books plötsliga sjukdomsbesked

På Anna Books social medier uppdaterar hon flitigt om sitt och familjens liv. Nu tar hon till plattformen för att berätta om ett plötsligt sjukdomsbesked som oroar sångerskan.

"Det har varit en fin och produktiv måndag, mycket fixat och utrett en bra start på nya veckan. Detta trots att jag inte är helt 100 frisk. Fått en ny inflammation som oroar mig något. Men, jag får ringa doktorn om det förvärras.", skriver Anna på Instagram.

Anna Book berättar om inflammationen
FOTO: Skärmdump från Anna Books Instagram story.

Förhoppningsvis är det inget allvarligt Anna råkat ut för och vi hoppas att hon blir frisk snart!

FOTO: TT

Annons