ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Book bekräftar stora familjelyckan – berättar om hemligheten

11 jan, 2023 
André Färnsveden
Elin Jonasson
Anna Book
Anna Book gästade nyligen bokreleasen av Nemo Hedens Beroende!.
På röda mattan berättar hon för Hänt om lyckan över att kunna ha en lugnt firande på både jul och nyår.
– I år var det sådär perfekt, säger Anna till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Anna Book, 52, blev uppmärksammad när hon medverkade i SVT:s klassiska serie Solstollarna. Kort efter sin medverkan släppte hon sitt första album Killsnack, där låten med samma namn direkt klättrade upp till en andra plats i Svensktoppen.

Men de flesta förknippar förmodligen Anna Book med tävlingsprogrammet Melodifestivalen. I sin första medverkan, 1985, ställde hon nämligen upp med bidraget ABC, som dessvärre inte vann tävlingen, men som har blivit en svensk klassiker med åren. Hon ställde även upp i tävlingen 1987 med bidraget Det finns en morgondag, och sedan igen 20 år senare med bidraget Samba Sambeiro.

Anna Books stora lycka med familjen

Det har nyligen varit både jul och nyår, vilket Anna Book har kunnat fira på ett lugnt sätt med familjen. Hon förklarar att hon för första gången på länge bara kunnat ta det lugnt under julen och även haft tid att se klassiker som hon tidigare år har missat.

Annons

– Bara haft det mysigt, planerat lugnt och stillsamt. I år var det sådär perfekt, allting klart, kunde sitta med under hela Kalle, och kunnat kolla på Kan du vissla Johanna, sånt här som jag inte kunnat sett på 30 år, så det har varit en jättefin jul och nyår, säger hon till Hänt.

Anna Book hintar om framtida lyckan

Och det verkar även som att sångerskan har mer lyckor på gång, men vad exakt det handlar om är inget hon vill gå ut med ännu.

– Jag har mycket fint att se fram emot, speciellt på det privata planet, som jag inte kommer att gå in på. Någonting väldigt väldigt snart faktiskt redan till helgen men det kan jag inte heller gå in på, så mycket överraskningar, men det är kul.

Vidare förklarar Anna att det handlar om små saker men att det gör henne glad ändå.

– Det är väl oftast så tycker jag, att det är de små sakerna som gör den stora skillnaden, så jag har mycket att se fram emot, just privat liksom.

Den som vill veta vad Anna pratar om får helt enkelt vänta en liten stund!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons