ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books dotter Vanessa till sjukhus – har drabbats av lunginflammation

02 sep, 2021 
Johanna Alm
Anna Book och Vanessa
Tidigare i veckan lades Anna Books dotter Vanessa in på sjukhus.
Det visade sig snart att hon drabbats av lunginflammation.
I en intervju med Hänt berättar artisten hur hennes dottern mår idag.
– Hon är inte hundra procent.
Annons
Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tidenBrand logo
Suzanne Sjögren om dottern Izabellas insjuknade i cancer – berättar om svåra tiden

Anna Book, 50, ställde upp i Melodifestivalen för första gången för över 30 år sedan och blev ett med svenska folket med bidraget ABC. Sedan dess har hon lyckats hålla sig kvar i rampljuset genom att ställa upp i diverse tv-program.

Anna är gift med maken Roberto Toledano, 53, sedan 20 år tillbaka och tillsammans har de barnen Antonio Toledano, 21, och Vanessa Toledano, 19. Anna Book är också mamma till dottern Felicia Book, 30, som hon har ihop med sin tidigare pojkvän Mehmet Yurdagül.

Anna Book om relationen till sina barn

Den nära relation som artisten har till sina barn syns tydligt på Anna Books sociala medier. Tidigare i år hade Anna en frågestund på sin Instagram och fick då frågan om hur det skulle kännas när alla barnen flyttat ut.

”Tomt blir det ju så klart. Man varför skulle jag som mamma eller vi som föräldrar tycka att det var tråkigt? Det är livets gång och så det ska vara. Däremot är jag och min man otroligt tacksamma för vårt liv med barnen och att vi har den relationen vi har”, skrev Anna då och fortsatte:

Annons

”Men sammanhållningen och kärleken finns alltid där. Alla kommer landa där dem ska vad det lider och jag och Roberto kommer vara lyckliga för deras skull såväl som för vår egen”.

19-åriga dottern Vanessa drabbad av lunginflammation

Tidigare i veckan berättade Anna Book på Instagram att hennes dotter Vanessa åkt på en ordentlig lunginflammation.

”Då fick Vanessa Book Toledano äntligen svar… Hon har lunginflammation till följd av en luftvägsinfektion. Så BRA att antibiotika sattes in redan igår. Nu är det bara att fortsätta och vila, så är hon kry nästa vecka igen”, skrev artisten då.

I en intervju med Hänt berättar Anna hur det hela gick till.

– Hon åkte på det efter att hon varit i Spanien. Det är ju så dålig luftkonditionering och hon hade somnat med bara en tunn kofta över sig. Så när jag träffade henne så hostade hon väldigt mycket, och Vanessa är en tjej som aldrig blir sjuk så när hon grät förstod jag att hon inte mådde bra. Det kändes inte roligt.

Annons

Anna Book förklarar vidare att Vanessa nu är på bättringsvägen men att hon har en bit kvar.

– Hon är inte hundra procent återställd, hon hade gått med den för länge så den hade gått ner i lungorna, vilket var lite oroväckande. Nästa vecka ska hon göra en utredning för att se hur det ser ut. Men häromkvällen var hon igång lite mer, hon dansade och sjöng i vardagsrummet en stund under kvällen så det var roligt att se.

Hänt skickar styrkekramar till Vanessa och hoppas att hon är helt återställd snart!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons