Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book: Därför tvingas jag ha en paus från Instagram

Anna Book har tagit en paus från Instagram

Anna Book stod som som vinnare i Biggest loser VIP med ett häpnadsväckande resultat. Hon har sedan dess kämpat för att hålla vikten det senaste året och berättar exklusivt för Hänt om de fem S:en.

Anna Book vann Biggest Loser VIP 2017 när hon gick ner 22,7 kilo totalt. 

Totalt uppger artisten att hon gått ner över 70 kilo totalt.

Anna Book har sedan Biggest Loser VIP gått upp lite av vikten, och det är helt medvetet.

Sedan 20 år tillbaka är hon tillsammans med maken Roberto. 

Efter vinsten i Biggest Loser VIP har Anna Book, varit en flitig användare på sina sociala medier. Men för några veckor sedan har hon dragit sig undan och avslöjat att hon tagit en oväntad paus.

”Jag vill dela med mig utav mitt liv & min resa genom livet. Både som privatperson & genom mitt yrke. Och jag har varit öppen med att allt i livet är inte enbart en dans på en vacker sommaräng i strålande sol varje dag. Men det känns inte bra i nuläget och det gör mig mer ont & ledsen”, skrev hon på Instagram för en tid sedan.

Och när Hänt träffade henne på Kristallengalan där hon var nominerad till årets TV-personlighet vill hon gärna berätta om orsaken till det plötsliga stoppet på nya uppdateringar på Instagram. Ett konto hon inte uppdaterat på över en månad.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

 

– Jag mådde för bra för att hålla på med det där. Jag behövde en behövlig paus, en liten time out och så tycker jag gott att följarna kan få längta lite. Jag har inte bestämt än när jag är sugen på att börja igen, säger hon.

Anna vann Biggest loser VIP med ett häpnadsväckande resultat förra året. Minus 22 kilo visade vågen, men den största förändringen stod den nya livsstilen och inställningen för.

Hon har kämpat hårt och i och med det också fått ta emot mycket kommentarer kring sitt nya utseende. Många följare spekulerade i om det är den stora mängd näthat och elaka kommentarer som har gjort att Anna Book nu inte vill uppdatera om sitt liv på sina sociala medier längre, men så har inte varit fallet.

– Jag tänker på vad jag konsumerar och träningen har blivit en naturlig del av mitt liv. Fem dagar i veckan, mycket powerwalks, men nu ska jag jobba upp stussen, säger Anna Book och fortsätter avslöja sina framtidsplaner:

–  Det är viktigt med mina fem S som är Starkare, Snyggare, Sexigare, Sundare och Snällare. Jag har mycket planer på gång, men inget jag kan berätta om här.

LÄS OCKSÅ: Anna Books chockbesked: Därför tar hon en paus

LÄS OCKSÅ: Anna Book ryter ifrån efter nya bilden

FOTO: IBL

 

SENASTE NYTT!