TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Books chockbesked: Därför tar hon en paus

01 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Anna Book tar en paus från sociala medier. I ett sista inlägg på Instagram berättar hon nu om beslutet.
Annons

Sångerskan Anna Book, 47, slog igenom stort 1985 men är än idag ständigt aktuell. Många har följt hennes viktresa det senaste året och hon uppdaterar flitigt sina sociala medier. Nu är det dock slut med instagrammandet. I ett sista inlägg berättar hon att hon nu kommer att ta en paus.

”Jag vill dela med mig utav mitt liv & min resa genom livet. Både som privatperson & genom mitt yrke. Och jag har varit öppen med att allt i livet är inte enbart en dans på en vacker sommaräng i strålande sol varje dag. Men det känns inte bra i nuläget och det gör mig mer ont & ledsen”, skriver hon.

Hon vet ännu inte hur länge hon kommer att vara borta från Instagram, och skriver att det kan bli allt från en kort time out till ett längre uppehåll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det jag däremot också vet, det är att jag måste sätta mig själv i 1a hand – igen.”

Många följare spekulerar i om det är den stora mängd näthat och elaka kommentarer sångerskan ständigt får ta emot som har gjort att hon nu inte vill uppdatera sina sociala medier längre. Anna svarar bestämt att så inte är fallet.

Hon avslutar med att tacka alla som har stöttat och skickat kärlek till henne.

”Hälsan & det inre & personliga välbefinnandet – är det absolut viktigaste. Tills vi eventuellt möts här igen – var rädda om er själva & varandra”.

Kloka ord från Anna, och vi hoppas att hon snart mår bättre!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons