Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books nya kamp – ett år efter Biggest loser-vinsten: "Viktigt och avgörande"

Knappt ett år har gått sedan Anna Book vann Biggest Loser VIP. Nu flaggar hon för att visa upp sitt nya jag i den nya finalen.

För ett år sedan kunde svenska folket för första gången följa kändisars kamp för att förändra sina liv på bästa sändningstid. Till slut stod Anna Book, 47, som vinnare i Biggest loser VIP med ett häpnadsväckande resultat. Minus 22 kilo visade vågen, men den största förändringen stod den nya livsstilen och inställningen för.

Ett år har gått sedan vinsten och nu hintar Anna Book på sin Instagram att hon kommer visa upp sitt nya jag och berätta mer om sin resa i den nya säsongen av Biggest loser VIP.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

– Jag satsar på den nya riktiga finalen utav Biggest loser VIP2 – då jäklar ska ni se min balans det senaste året i vanliga livet hemma med familjen och på jobb, samt med vänner. Det blir spännande, skriver hon.

Inlägget har fått en del frågor från följare som undrar om det är så att Anna Book än en gång kommer att vara med i Biggest loser, men så är icke fallet,

– Nej, jag menar att då har det gått precis ett år sedan jag vann och jag har levt mitt nya liv hemma i ett år. Det är ju ett rätt viktigt och avgörande år för en person som gjort så stora förändringar i livet som jag bestämde mig för att göra, hälsar Anna Book till Hänt.

– Under detta år så har jag haft små delmål och en strategi för mig själv att inte fall tillbaka i gammalt beteende. Det var det jag menade i stort. Men självklart kommer jag gå på finalen av Biggest loser VIP, den kan jag absolut inte missa.

Hänt önskar Anna Book all lycka till med de nya målen!

Anna Book vann Biggest Loser VIP 2017 när hon gick ner 22,7 kilo totalt. 

Totalt uppger artisten att hon gått ner över 70 kilo totalt.

Anna Book har sedan Biggest Loser VIP gått upp lite av vikten, och det är helt medvetet.

Sedan 20 år tillbaka är hon tillsammans med maken Roberto. 

LÄS OCKSÅ: 6 månader efter Biggest Loser VIP – Anna Books ilska efter nya kroppshånen: ”Det skiter jag blankt i”

LÄS OCKSÅ: Anna Book ångrar operationen – berättar nu sanningen om ingreppet: ”Ett svepskäl”

FOTO: Ibl, TV4, Instagram

SENASTE NYTT!