Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Books nya kamp – ett år efter Biggest loser-vinsten: "Viktigt och avgörande"

23 jun, 2018 
Malin Ljung
Knappt ett år har gått sedan Anna Book vann Biggest Loser VIP. Nu flaggar hon för att visa upp sitt nya jag i den nya finalen.
Annons

För ett år sedan kunde svenska folket för första gången följa kändisars kamp för att förändra sina liv på bästa sändningstid. Till slut stod Anna Book, 47, som vinnare i Biggest loser VIP med ett häpnadsväckande resultat. Minus 22 kilo visade vågen, men den största förändringen stod den nya livsstilen och inställningen för.

Ett år har gått sedan vinsten och nu hintar Anna Book på sin Instagram att hon kommer visa upp sitt nya jag och berätta mer om sin resa i den nya säsongen av Biggest loser VIP.

– Jag satsar på den nya riktiga finalen utav Biggest loser VIP2 – då jäklar ska ni se min balans det senaste året i vanliga livet hemma med familjen och på jobb, samt med vänner. Det blir spännande, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inlägget har fått en del frågor från följare som undrar om det är så att Anna Book än en gång kommer att vara med i Biggest loser, men så är icke fallet,

Annons

– Nej, jag menar att då har det gått precis ett år sedan jag vann och jag har levt mitt nya liv hemma i ett år. Det är ju ett rätt viktigt och avgörande år för en person som gjort så stora förändringar i livet som jag bestämde mig för att göra, hälsar Anna Book till Hänt.

– Under detta år så har jag haft små delmål och en strategi för mig själv att inte fall tillbaka i gammalt beteende. Det var det jag menade i stort. Men självklart kommer jag gå på finalen av Biggest loser VIP, den kan jag absolut inte missa.

Hänt önskar Anna Book all lycka till med de nya målen!

FOTO: Ibl, TV4, Instagram

Annons