Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Book ryter ifrån efter nya bilden: "Hur mycket ska man behöva tåla?"

21 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Anna Book har efter sin vinst i Biggest Loser VIP fått motta kritik och hat på sociala medier. Nu sätter hon ner foten mot hatarna och frågar sig varför hon ska behöva vara måltavla för hatet – bara för att hon är känd.
Annons

Anna Book, 47, vann Biggest Loser VIP förra året då hon i tävlan mot andra kända ansikten tappade 22,7 kilo – från 79,4 kilo till 56,7 kilo.

Anna Book har efter sin vinst fortsatt med träningen. I ett inlägg på Instagram skriver hon att hon märker resultat, framför allt efter att hon i november förra året opererade buken för att stärka upp magmuskulaturen.

“Så har jag i första hand opererat min mage & det har jag gjort för att förstärka & få tillbaka 100 Procentig funktion i buken igen, efter min tidigare kraftig övervikt på 130 Kg & alla dom 17 traumatiska operationer jag har behövt gå igenom i form utav bukväggsbråck & akuta tarmvred”, skrev Anna Book då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har funktionen i buken blivit bättre, skriver hon.

Det jag märker mest utav mina träningar nu är verkligen hur mycket bättre funktionen i min mage är efter min bukplastik / ärret det lodräta snittet på magen är ännu inte riktigt ”snyggt” läkt….men det är ju endast kosmetiskt & det kan man alltid försöka korrigera & det kommer jag fundera på. MEN, det viktiga för mig är & var att återfå FUNKTIONEN i buken & det har jag. Så operationen var helt rätt beslut för att min resa med kroppen ska kunna fortsätta på ett sunt & starkare sätt, så där är jag hemma.

Annons

Anna Book har också fått motta en hel del hat och påhopp på sociala medier, något hon sagt ifrån till förut.

Nu skriver hon att det är förvånande att så många lägger tid och energi på hennes kropp och vikt.

Och jag har också den yttersta respekten för er som genuint undrar. För att ni precis som jag kämpar med vikten, hitta bra balans med sunda val & att ni också vill förbättra eran hälsa & er livskvalité. Så jag kommer fortsätta att vara jag GOOD AND BAD för jag är mänsklig“, skriver Anna Book.

Anna erkänner att hon bryr sig om sitt yttre, men minst lika mycket om sitt inre.

Och kanske är det just därför jag drar till mig ett uns utav missunnsamhet & avundsjuka hos en skara handfull individer som sitter med alldeles för mycket fritid på sina händer. Men vad vet jag?!? Går bara till mig själv & jag fungerar då INTE på det störda sättet, så mycket kan jag säga“, skriver hon.

Annons

Anna Book avslutar med att understryka att ingen ska behöva ta emot så mycket kritik och hat bara för att hon är en känd person.

“Känner stor stolthet i det & det kan ingen rucka på – tyck vad du vill – tänk vad du vill. Men finns det inga gränser för vad eller hur mycket man som i mitt fall (eftersom detta är min Instagram) ska behöva tåla & stå ut med? Ja jag jobbar i offentliga sammanhang….men betyder det att man får påstå & göra precis vad som helst mot mig?! “.

FOTO: Ibl, Stella, Instagram

Annons