TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Ankas dotter Ellis stora lycka – nya bilderna avslöjar

01 aug, 2022 
Anna Anka och dottern Elli
Anna Anka har en 20-årig dotter som heter Elli.
Nu visar hon upp stora framgångar – se bilderna här!
Annons
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Anna Anka, 51, är ett välkänt namn för stora delar av svenska folket, då hon slog igenom stort när hon var med i realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3.

I flera säsonger gjorde hon starkt avtryck, då hon alltid var ärlig och sa rakt ut vad hon tyckte, vilket skapade en del drama.

Privat har det även hänt en hel del hos Anna. 2010 skilde hon sig från dåvarande maken Paul Anka, 80, och inte lång tid efteråt inleddes en vårdnadstvist om den gemensamma sonen Ethan, 16. Senare kom beskedet från domstolen att exmaken fick enskild vårdnad om sonen.

– Det finns en domstolsorder som säger att jag ska träffa min son och att det är upp till mig och Paul när jag ska träffa mitt barn. Men anledningen från början var att han inte ville att jag ska ha kontakt med min son, har Anna tidigare sagt i Fördomspodden.

Annons

Anna Ankas ord om dottern: ”Falska anklagelser”

Anna förlorade även vårdnaden över sin äldsta dotter Elli, som nu hunnit bli 20 år. Idag bor hon med sion pappa Lou Yeager.

Hollywoodfrun har tidigare berättat för Hänt att hon inte har haft kontakt med dottern på många år, detta av oro för hur Ellis pappa ska reagera.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon då.

Dotterns stora framgång inom ridsport

När man tittar på dottern Ellis instagram ser man ett liv fyllt av hästar och ridsport. På hennes senaste post visar hon hur hon och hennes häst gjort stora framsteg inom hoppning och hur fina placeringar de fick i den senaste tävlingen.

”Illusion CL finished up another great week at GLEF. He was 5th and 9th in the 1.40 and jumped super in the 30,000 National GP with just one down!”

Dottern skriver att de hamnade på en femte samt en nionde placering och att de bara fällde ett hinder under tävlingen.

Annons