LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas dotter lever ett liv i lyx – se häpnadsväckande bilderna

10 jul, 2024 
Elvira Reer
Anna Ankas dotter Elli
Anna Ankas dotter Ellie Yeager har vuxit upp.
Se hur hon lever idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-Magdalena avslöjar utgifterna – det spenderar hon pengar påBrand logo
Lyxfällan-Magdalena avslöjar utgifterna – det spenderar hon pengar på

Tv-profilen Anna Anka, 53, blev känd genom sin medverkan i programmet Svenska Hollywoodfruar 2009.

I serien har Anna varit öppen om mycket, inklusive sina barn som hon har med två av sina ex-män: dottern Elli Yeager, 22, med Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 18, med ex-maken Paul Anka.

Senast vi såg dottern Elli på svensk tv var för 16 år sedan, och mycket har hänt sedan dess. Elli blev känd som 5-åring efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar och många undrar – vad gör Elli idag?

Relationen mellan Anna Anka och dottern Ellie

Anna Anka fick dottern Elli tillsammans med Louis 2002, men förlorade vårdnaden om dottern i en vårdnadstvist när paret valde att gå skilda vägar, och fick inte träffa Elli på flera år. Hur Anna och Ellis relation är idag är fortfarande oklart.

Tidigare har Hänt i en exklusiv intervju pratat med Ellie, där hon berättade om sitt stora intresse för ridsport, sin nära relation till sin pappa, men nämnde ingenting om sin mamma Anna.

Annons

– Det var faktiskt min pappa som introducerade mig till hästar. När jag var riktigt liten så brukade han ta med mig ut skogen med hästarna och jag fastnade för det. Sedan dess har jag aldrig tittat tillbaka, sa Elli bland annat till Hänt då.

Så ser Elli Yeagers lyxliv ut idag – reser runt hela USA

När Hänt senast pratade med Ellie under 2023 berättade hon att har hästar utspridda runt om i hela USA, vilket innebär mycket pendlande. Hon har två tävlingshästar i Florida och tre avelsston på en farm i Kalifornien.

– Jag åker fram och tillbaka så mycket som jag kan i kombination med skolan och med ryttarlaget i skolan. Men jag har mina egna hästar utanför skolan, berättade hon då och fortsätte:

– Ja det är mycket. Du blir väldigt, väldigt bra på att planera din tid.

Något som även verkar vara sant än idag. På hennes Instagram ser vi henne i Los Angeles, Vail, Miami och många andra platser runt om i USA.

Annons

Se bilderna här:

Elli Yeager
Elli Yeager
Annons
Annons