ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas dotter Elli Yeagers stora lycka – visar upp ringen

03 okt, 2023 
ANNA ANKA
Elli Yeager är dotter till hollywoodfrun Anna Anka och har synts i tv-serien Svenska hollywoodfruar.
Nu kan hon visa upp en stor lycka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Tv-profilen Anna Anka, 51, fick sitt stora genombrott när hon medverkade i Svenska hollywoodfruar. Hennes första säsong var 2009 och under årens lopp har hon varit med i flera omgångar.

Idag är Anna gift med träningsprofilen David Johansson, 31. Sedan tidigare har hon två barn, dottern Elli Yeager, 21, tillsammans med exet Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 17, tillsammans med ex-maken Paul Anka.

Sist vi fick se dottern Elli på svensk tv var hela 16 år sedan.

Annons

Elli Yeager om intresset för ridsport

Men i skrivande stund är dottern fyllda 21 år gammal och lever sitt egna liv till fullo. Elli bor i Florida samtidigt som hon studerar på universitet i Dallas, Texas, där hon läser marknadsföring. Mellan de två platserna pendlar hon för att kunna hinna med både skolan, och hästarna.

– Ja, jag åker fram och tillbaka så mycket som jag kan i kombination med skolan och med ryttarlaget i skolan. Men jag har mina egna hästar utanför skolan, har Elli tidigare berättat för Hänt.

Ellis passion i livet är sina hästar. Totalt äger hon fem egna hästar, och tävlar i hästhoppning med två av dem.

– Det var faktiskt min pappa som introducerade mig till hästar. När jag var riktigt liten så brukade han ta med mig ut skogen med hästarna och jag fastnade för det. Sedan dess har jag aldrig tittat tillbaka.

Elli Yeagers stora lycka – berättar om ringen

Och nu kan Elli komma med ett glädjande besked när det gäller hästar och ridning! Hon verkar nämligen ha vunnit ett hedrande pris på National collegiate equestrian association.

Annons
ELLI YEAGER

Hon bär även en ring som hon berättar mer om för Hänt.
”Ringarna är från mitt ryttarlags nationella mästerskap i april. Det nationella mästerskapet är mot alla skolor i USA för hästsport”, skriver Elli i ett meddelande.

ELLI YEAGER

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Instagram

Annons