Anna Ankas attack mot TV3-fruarna: "Deras stund i rampljuset är över"

MTG har bekräftat att Anna Anka gör comeback i höstens säsong av Svenska Hollywoodfruar på TV3. Nu berättar hon själv för Hänt att nya säsongen är fylld av dramatiska konflikter då de andra fruarna känt sig hotade av Anna och behandlat henne illa.

I första säsongen av Svenska Hollywoodfruar som sändes hösten 2009 blev det tittarstorm efter att Anka Anka, 46, uttalat sig om en kvinnas skyldigheter gentemot sin man.

– Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon det första han gör när han vaknar ja då får du ställa upp på det som fru, är bara ett av alla kontroversiella uttalanden hon levererade och Anna blev snart en av Sveriges mest omtalade kändisar.

När hon nu 9 år senare gör comeback i den 12:e säsongen av programmet är förutsättningarna helt annorlunda. Den enda frun som är kvar sedan säsong 1 är Maria Montazami, 52. Själv har Anna skilt sig från den 30 år äldre maken och sångaren Paul Anka, 76, och istället blivit tillsammans med den 19 år yngre svenske hunken David Johansson, 26.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

För ett år sedan berättade hon ingående om deras relation i en exklusiv intervju med Hänt:

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom, vi har djup samhörighet, förståelse, respekt och total lojalitet i vårt förhållande.

Hon fortsatte:

– Flera gånger om dagen snapchattar vi med roliga texter och bilder till varandra för att vi båda vill dela med oss vad som händer under dagen.

Om det sticker i ögonen på några av de andra Hollywoodfruarna att Anna har en så mycket yngre snygg pojkvän eller inte låter vi vara osagt, men att hennes återkomst i programmet kommer att bli dramatisk är inget hon hymlar om. Anna tänker inte hålla igen utan förklarar för Hänt:

– Tro inte på allt du ser… Salt kan se ut som socker! För det mesta är det dom människor som känner mig minst som har mest att säga om mig.

Hon säger sig i vanlig ordning inte kunna dra sig för att säga sanningen även om det svider. Och att Anna redan hamnat i tuffa konflikter med andra fruar blir uppenbart då hon fortsätter:

– När människor ställer sig i min väg och försöker stoppa mig hjälper dom mig som mest… för då tvingar dom mig att bli bättre. Det gör mig till en ännu större vinnare.

Den nygamla Hollywoodfrun tänker efter och fortsätter:

– Människor ska inte förvänta sig att andra ska förändras och bli som dom själva. Oavsett vad jag sagt eller gjort så är jag värd att bli älskad.

Då vi frågar mer specifikt om vilka fruar hon hamnat i konflikt med förklarar Anna att hon tyvärr inte får svara på det, men tillägger sedan:

– Jag kan garantera dig att det kommer bli headline efter headline… Några försökte absolut hindra mig och utan tvekan fanns där fördomar om mig på högsta nivå!

Hon tror de andra fruarna känner sig hotade av hennes stjärnglans, utstrålning och av att hon på ett naturligt sätt tar så mycket plats:

– Jag fick inget varmt välkomnade av dom andra fruarna. Dom kände sig hotade och intimiderade av mig för dom vet att deras stund i rampljuset är över!

Anna avslutar med att förklara:

– Jag blir väldigt besviken när vuxna människor beter sig som barn.

– Ethan är lilla prinsen, säger Anna när hon visar sonens rum.

– Här har vi min dotters rum. Det är lite prinsessa med guld och sånt, förklarar Anna Anka.

Anna Anka och barnen från ett julfirande då de var små

Anna Anka berättar att pengar styr amerikanska vårdnadstvister och hon har därför inte en chans att vinna mot Paul Anka.

Anna Anka är förvissad om att Ethan kommer tillbaka till henne så fort han sluppit ur Pauls klor.

Anna Anka tänker inte låta de andra Hollywoodfruarna baktala henne ostraffat. 

I höst gör hon dramatisk comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Anna Anka blev känd efter sin medverkan i första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" i TV3 2009.

Hon var tidigare gift med den världskände artisten Paul Anka.

Anna Anka är numera tillsammans med David Johansson.

Med Paul har hon sonen Ethan. Hon har även dottern Elli från ett tidigare förhållande. Här med barnen på Mallorca 2010.

TV3 är glada att ha med Anna Anka i ”Svenska Hollywoodfruar” igen eftersom hon är kontroversiell och altid säger vad hon tycker och tänker.

Anna Anka är säker på att tittarna kommer bry sig mer om henne än övriga Hollywoodfruar.

Anna Anka är riktigt taggad inför sin comeback och hoppas ännu en gång kunna ta hela Sverige med storm.

HETAST PÅ HÄNT TV: LET’S DANCE: Deltagarna ligger i spermasoffan? JONNA & JOHANNA avslöjar!

LÄS OCKSÅ: Anna Anka avslöjar sanningen: Därför är jag med i Svenska Hollywoodfruar igen

FOTO: TV3, Thomas Engström