TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Ankas 20-åriga Elli Yeager – sanningen om hemliga livet

16 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Anna Anka med barnen
Hollywoodfrun Anna Anka har stött på många motgångar med hennes två barn.
Dottern Elli Yaeger är nu 20 år och har vuxit upp.
Så ser hennes privata tillvaro ut!
Annons
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Anna Anka, 51, påbörjade sin karriär när hon flyttade till USA under 90-talet. Hon började som fotomodell och hade senare en roll i filmen Dum och dummare 1994, där hon var en av bikinitjejerna som färdandes i en buss för att fråga huvudrollerna, Jim Carrey, 60 och Jeff Daniels, 67, om de behövde skjuts. Den tidlösa komedin har minst sagt gått till historien, och Annas ansikte i tv-rutan hade inte visats för sista gången.

Anna vann sina sporrar i hennes medverkan i succéprogrammet Svenska hollywoodfruar. I programmet har även Maria Montazami, 56, och Gunilla Persson, 63 deltagit. Damerna visade upp sina glamorösa liv i Hollywood i Kalifornien.

Under majoriteten av Annas liv har hon bott i USA och därav funnit flera av sina makar där. I en månads tid var Anna gift med Louis Yaeger och de fick dottern Elli Yaeger, 20, tillsammans. Annas efternamn har hon behållt från den andra exmaken, Paul Anka, 81, som hon var gift med i ett år och fick ett andra barn, sonen Ethan, 16.

Annons

Konflikten om barnen: ”Mådde inte bra”

Anna Anka har tidigare varit öppen med att hon har haft problem med att få träffa sina barn. Efter relationerna med båda ex-makarna var det vårdnadstvister och Anna förlorade vårdnaden om Elli, men även vårdnaden om Ethan.

Detta slog förstås hårt mot Anna och hon har även berättat för Expressen om hur hon upplevde relationen med den ena ex-maken Paul:

– Om man tittar på hur jag såg ut under den tiden ser man att jag inte mådde bra. Han klädde mig dessutom som en gammal tant.

Situationen resulterade i att Anna inte fick träffa sina barn på flera år. Men på Instagram ser det ut som om dottern Elli verkar må bra och fokuserar mycket på tävlingar med hästar.

Men i ett annat konto som Elli har finns det även helt andra bilder som hon publicerar.

Ellis privata konto – visar upp tillvaron

Elli verkar vara en riktig hästtjej och publicerar gärna inlägg på hästar och tävlingar på hennes ena Instagram konto.

Hon har även ett fåtal bilder med sin pappa Louis på detta kontot.

Men på hennes andra konto är det vänner i fokus! Vi kan också urskilja likheten av mamma Anna Anka i flera av Ellis publicerade bilder.

Många av Ellis bilder är från olika platser hon varit på, bland annat Texas, som är hennes hem men också vackra New York!

Ser riktigt festligt ut!

FOTO: TV4 / Daniel Nilsson/Aftonbladet/TT

Annons