TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Ankas visar upp lyckan med yngre maken: ”Så tacksam”

02 sep, 2022 
Anna Anka
Anna Anka har lyst med sin frånvaro under en längre tid.
Men nu är hon tillbaka på Instagram och avslöjar sin stora lycka med kärleken David Johansson.
”Det bästa, min kärlek, det väntas komma”, skriver Anna.
Annons
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”Brand logo
Maria Montazamis känslor om sommar i Sverige: ”Var är svenskarna?”

Anna Anka, 51, gjorde succé när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar 2009. I programmet fick tittarna följa Anna och flera andra fruar i deras exklusiva och glamourösa liv i Hollywood, Kalifornien.

Men mycket har skett sedan Anna syntes till i realityprogrammet. Då var hon nämligen gift med den legendariska låtskrivaren Paul Anka, 79, och i programmet kunde tittarna följa parets vardag tillsammans. År 2010 tog äktenskapet slut och paret ansökte om skilsmässa.

Tiden efter skilsmässan blev allt annat än lugn. Inte lång tid efter separationen inleddes nämligen en vårdnadstvist om den gemensamma sonen Ethan, 16. För drygt tre år sedan kom beskedet från domstolen att Annas exmake skulle få enskild vårdnad om sonen

Annons

Anna Ankas plötsliga försvinnande

Sedan Anna slutade synas i Svenska Hollywoodfruar har vi istället kunna hänga med i hennes liv på sociala medier. Men den senaste tiden har Anna hållit en ganska låg profil på sociala medier. Härom veckan dök däremot de första bilderna på Hollywoodfrun upp. I en Instagram story synes Anna med en vännina och duon syntes njuta av en dag i solen.

Livet är för kort för att inte älska varje del av det och dem du väljer att dela din magi med”, skrev Anna till de rullande scenerna.

Anna Anka visar upp stora lyckan med yngre kärleken

Nu har hon dessutom publicerat ett nytt inlägg, det är det första inlägget på ett års tid. På bilden syns Anna kyssa maken David Johansson, 30, och baserat på texten Anna skrivit är hon lyckligare än någonsin.

”Kärleken lyser stark på vår tredje bröllopsdag och fler ska det bli. Det bästa, min kärlek, det väntas komma. Det tar tre sekunder att säga jag älskar dig men en livstil att bevisa det. Jag älskar mitt liv så mycket för att det gav mig dig. Jag älskar dig mer för du är mitt liv.Varje år skapar vi minnen som är oersättbara. Tack för att du är mannen alla tjejer önskar att de hade. Så tacksam för att du är min”.

FOTO:TT

Annons