Första bilderna på Anna Anka på flera månader – så ser 51-åriga Hollywoodfrun ut

23 aug, 2022 
Anna Anka.
Den senaste tiden har Anna Anka legat lågt med sina sociala medier.
Nu visar hon upp bilder efter månaders frånvaro.
Se bilderna nedan!
Annons
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Anna Anka, 51, slog igenom när hon medverkade i succéprogrammet Svenska hollywoodfruar. Tillsammans med andra stora profiler som Maria Montazami, 56, och Gunilla Persson, 63, fick tittarna följa fruarna i deras exklusiva och glamourösa liv i Hollywood, Kalifornien.

Anna Anka flyttade till USA på 90-talet och började jobba som fotomodell. Hon fick senare även en roll i den populära komedifilmen Dum och dummare. Hon skulle dock byta karriär och bli personlig tränare istället.

Under en kort period var Anna gift med Louis Yaeger och de fick dottern Elli Yaeger, 20, ihop. Men makarna skulle gå skilda vägar och Anna behöll Louis efternamn fram till att hon gifte sig med låtskrivaren Paul Anka, 81. Även dem fick ett barn ihop; sonen Ethan, 16, innan äktenskapet tog slut.

Annons

Anna Ankas mystiska försvinnande – orden om dottern

Anna Anka har inte haft en felfri relation till sin son Ethan. Sedan skilsmässan från Paul har hon varit i en vårdnadstvist med ex-maken om sonen.

Anna har även haft en svår relation till dottern Elli. För Hänt har hon tidigare förklarat varför hon inte har vågat ta kontakt med dottern, nämligen rädslan för ex-maken Louis reaktion.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon då.

Men i slutet på förra året tog Anna mod till sig och valde att publicera en bild på dottern i ett inlägg på Instagram. I bildtexten skrev hon ett långt meddelande innan hon grattade Elli på födelsedagen.

Du är trots allt den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan. Jag är här för att tala till och aktivera den del av dig som är så kraftfull och kommer ihåg vem du verkligen är. Var den kvinna jag vet att du kan vara och glöm aldrig att jag älskar dig. Grattis på födelsedagen med kärlek Mamma”, skrev hollywoodfrun då.

Första bilderna på Anna Anka på flera månader

Anna Anka har hållit en låg profil på sociala medier senaste tiden. Hennes senaste inlägg på Instagram är publicerad så långt bak som förra året; oktober 2021 för att vara bestämd.

Annons

Men nyligen delade hon en video på sig själv tillsammans med en vän. Videon är en Tiktok som Anna delar på sin Instagram. Den föreställer en härlig dag i solen och ja, Anna är sig lik!

Livet är för kort för att inte älska varje del av det och dem du väljer att dela din magi med”, skriver hon ovanpå de rullande scenerna.

Bilderna nedan visar:

Annas härliga dag med vännen.
Annas härliga dag med vännen.
Anna Anka skrattar genom hela videon och ser ut att njuta av vännens sällskap.
Anna Anka skrattar genom hela videon och ser ut att njuta av vännens sällskap.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons